Va aflati in:

Articole / Cariera

Colegi de cosmar: vorbaretul si barfitorul

Publicat: 26.08.2014

colegi de cosmar, colegi de munca, colegi de birou, colegi rai, colegi invidiosi


Este biroul tau un loc de intalnire pentru numeroase persoane cu personalitati diferite? Fara indoiala. Oameni de diferite varste si profesii care incerca sa lucreze impreuna pentru bunastarea firmei si a lor. Printre acestia se afla, nu de putine ori, si oameni foarte dificili, pe care trebuie sa-i cunosti, sa-i suporti si sa lucrezi cu ei zi de zi. Cum? Indentifica-i si neutralizeaza-i.

Vorbaretul
Este de cele mai multe ori o ea. Este prietenoasa si incearca sa-ti impartaseasca toate gandurile ei, chiar si cele mai ascunse. Nu incearca sa faca rau nimanui, insa tu nu vei putea sa te concentrezi la nimic. Ce poti face? Decat sa o insulti, mai bine asuma-ti vina. Ii poti spune ca nu vei reusi sa termini treaba din cauza povestilor ei extraordinare, insa doresti sa le asculti in timpul liber. Daca o simpatizezi cu adevarat, puteti lua masa o data pe saptamana impreuna.

Barfitorul
Acesta pare sa stie totul despre toata lumea. Sa-l asculti? Da, pentru ca astfel poti afla diverse informatii care sunt mai greu de obtinut pe o cale oficiala. Problema cu astfel de colegi este ca nu ii poti crede in totalitate, deoarece sunt interesati atat de adevar, cat si de zvonuri. Asculta-i in tacere pentru a nu deveni si tu o barfitoare. Daca cineva vorbeste in prezenta ta despre problemele intime ale altui coleg de birou, ii poti spune sa se opreasca pentru ca nu te simti confortabil discutand despre asa ceva.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

4 lucruri de facut inainte de a-ti da demisia

Nu totdeauna ne plac slujbele noastre. De vina ...

Cariera

Cum sa faci vanzari prin telefon

Cum sa fii buna in vanzari prin telefon? Daca j...

Celebs & Style

Jane Fonda nu se teme de moarte

Dupa ce a trecut printr-o perioada foarte grea...

Casa si Gradina

6 avantaje ale panourilor solare

Auzim tot mai des ca energia solara este viitor...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Rochii de mireasa de la Best Bride - alegerea perfecta!

Ziua nuntii este momentul zero, in care femeile poarta o rochie unica, special aleasa pentru nunta. Rochia de mireasa este in centrul atentiei pe tot parcursul ceremoniei, este un simbol imaculat al puritatii si al sinceritatii sentimentelor.