Va aflati in:

Articole / Cariera

Model de videochat in Bucuresti, "a fi sau a nu fi..."

Publicat: 10.03.2018

Model de videochat în București,  “a fi sau a nu fi...”Meseria de model de videochat este una tot mai atractivă pentru tinerele dornice de a experimenta ceva nou, dar și pentru cele care doresc să se bucure de independență financiară. Aceasta slujbă foarte controversată este o provocare dar în același timp un mod de a te maturiza și de a te forma într-un adult responsabil.

A fi model într-un studio de videochat în București poate fi o activitate extrem de complexă și de satisfăcătoare atât din punct de vedere material cât și ca împlinire personală. Pe cât de enigmatică este această activitate, pe atât este de atractivă pentru tinerele românce. Întrebarea logică pusă de mulți este dacă a fi model de videochat în București este o meserie onorabilă sau este una ce trebuie blamată, iată de ce în rândurile următoare vom enumera care sunt beneficiile și dezavantajele acestei activități. Înainte de a trata aceste aspecte este bine să înțelegem ce înseamnă și ce presupune job-ul de model de videochat București.
Ce presupune activitatea de model videochat
Dacă e să traducem cuvânt cu cuvânt, activitatea de videochat se rezumă la conversații între doi sau mai mulți interlocutori purtate la distanță prin intermediul platformelor online puse la dispoziție. Meseria de model de videochat este reglementată prin cadrul legal iar doamnele și domnișoarele care desfășoară această activitate chiar plătesc taxele aferente către ANAF.

Această meserie presupune transmiterea de mesaje și imagini live cu interlocutorul. Întreaga activitate se desfășoară în studiouri bine gândite, frumos decorate astfel încât cei implicați în discuție să se simtă confortabil. Discuțiile purtate pot fi simple, empatice, prietenoase sau pot avea caracter erotic, dacă clientul o cere și modelul acceptă.  Studiourile profesionale acordă o atenție deosebită tuturor detaliilor, astfel încât modelele să fie pregătite pentru diverse situații și să se simtă în siguranță. Aceasta slujbă presupune anonimat și discreție maximă, deci domnișoarele care doresc să accepte această provocare și să fie modele videochat în București, o pot face în cele mai bune condiții!

Avantajele slujbei de model de videochat
Primul beneficiu care atrage este legat de partea financiară. Sunt modele cu experiență care colaborează cu studiouri profesionale și ajung să câștige lunar sume impresionante. Acest fapt oferă în primul rând independență financiară și șansa de a se bucura de o viața cu numeroase satisfacții, în care toate micile plăceri sunt posibile.

Un alt avantaj este legat de dezvoltarea personală. Modelele de videochat, pe măsură ce capătă experiență, capătă încredere și devin mai puternice. Învață să își controleze sentimentele și să gestioneze situați provocatoare, dar capătă și alte abilitați care le pot ajuta să se descurce mai târziu în alte funcții. Domnișoarele timide capătă putere și reușesc să treacă peste acest complex care le reține în a se dezvolta.

Trebuie menționat că activitatea de model în cadrul unui studio de videochat cu reputație din București vine și cu beneficii de altă natura: acces la programe de înfrumusețare, traninguri și vacanțe în țări exotice dar și lecții de stil și bun-gust.

Aceste studiouri funcționează ca niște familii în care modelele și personalul auxiliar leagă legături strânse și durabile, în plus mediul de lucru este unul relaxant și plăcut.
Dezavantajele slujbei de model de videochat
Discriminarea este cel mai mare dușman al romanilor, care întâi blamează, apoi analizează. Videochatul este văzut ca o activitate ilegală, datorită activității desfășurate de personaje dubioase ce au apărut de-a lungul anilor în media.

Aceasta activitate este de obicei asociată cu nuditatea, deci poate aduce modelelor un prejudiciu de imagine. Nuditatea poate fi prezenta în anumite ramuri ale videochatului, însă studiourile care desfășoară activitatea profesională la nivel înalt pun accent pe comunicare, pe capacitatea modelelor de a cuceri și a impresiona interlocutorii.

În concluzie, job-ul de model de videochat are numeroase părți bune dar și unele mai greu de gestionat, asa că rămâne la aprecierea tinerelor care doresc să își exploreze latura cuceritoare, dacă merita, “a fi sau a nu fi”...
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Cum sa utilizati un flipchart cat mai efecient

Flipcharturile sunt atat un instrument de afisa...

Cariera

Cat castigi ca model la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Industria divertismentului pentru adulti, in sp...

Celebs & Style

Gwyneth Paltrow e o persoana plina de haz

Cunoscuta actrita Gwyneth Paltrow este poate p...

Sarcina

Pestele in alimentatia femeilor insarcinate

Cand esti insarcinata dieta ta se modifica si t...

Sarcina

Ameteala si sarcina

Bineinteles, atunci cand esti insarcinata sunt ...

Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Detaliile pe care trebuie sa le pui la punct pentru o nunta epica la buget redus

Discutăm despre nuntă în termeni de "ziua cea mare", "cea mai importantă zi", "un nou început" sau "o zi de povestit nepoților", lucru ce diminuează din focusul asupra momentului prezent. Până la a povesti despre nuntă, trebuie să punem cărțile pe masă și să procedăm la organizarea marelui eveniment.