Va aflati in:

Articole / Cariera

Rich Girls Studios, un studio care identifica si valorifica potentialul tinerelor modele

Publicat: 22.06.2018

rich_girls_studios_un_studio_care_identifica_si_valorifica_potentialul_tinerelor_modele_400_01
Există întotdeauna o cale corectă și un mod greșit de a împinge schimbarea organizațională. În decursul schimbărilor înregistrate în domeniile de activitate considerate moderne, la momentul actual, se observă un model de leadership care poate face diferența pentru un studio de videochat de calibrul Rich Girls Studios. Cel mai bun studio de videochat din România este proiecția liderilor care au explorat schimbarea în business și societate, anunțând o viziune fresh redată printr-o nouă inițiativă.

Preocupările studioului de videochat Rich Girls vizează în mod direct dezvoltarea personală și profesională a modelelor sale, însă, până acolo, trainerii se ocupă de identificarea potențialului în fiecare tânăra care decide să accepte și să se dedice acestui job de viitor. Luând timp pentru a aborda aceste preocupări, liderii au îmbunătățit vizibil șansele de succes ale fetelor (cu sau fără studii, cu sau fără experiență), oferindu-le șansa la un viitor mai bun și la un parcurs strălucitor în cariera pe care și-au ales-o.

Singurul studio de videochat care a eliminat tabuurile și barierele de comunicare
Videochatul este privit, încă, printr-o optică negativă, potrivit trainerilor de la Rich Girls care interacționează cu tinere ce nu au mai lucrat până la acest moment în domeniu. Totuși, viziunea Rich Girls Studio Bucuresti a început să decurgă într-o cu totul altă direcție, îmbrățișând transparența cu asumare și responsabilitate.

Astfel, la începutul acestui an, Rich Girls a lansat o nouă platformă, dar și un canal de YouTube unde sunt postate periodic testimoniale și noutăți din cadrul studioului. Tinerele interesate se pot informa fără perdea cu privire la activitatea unui model de videochat, având parte de sprijin constant pe durata procesului de formare prevăzut de training. Rich Girls încearcă să împărtășească informații cât mai clar și cât mai complet posibil. În lipsa unei comunicări clare și faptice, tinerele tind să extragă informații false despre videochat, iar zvonurile devin defăimătoare.

Rich Girls se implică organizațional și personal în dezvoltarea modelelor sale
Odată ce preocupările privind informarea transparentă sunt îndeplinite, Rich se dedică schimbărilor care le vor impacta (pozitiv) în plan personal pe tinerele fără experiență. Discuția pornește de la un stil de viață luxos, de la un trai mai mult decât decent și o deschidere mult mai mare față de ceea ce înseamnă achiziții, nevoi și îmbunătățirea stimei de sine.

Multe dintre tinerele care devin modele de videochat la Rich Girls provin din medii precare, iar unele au fost, chiar, implicate în situații financiare la limita colapsului. Este important să ne amintim că, pe măsură ce organizațiile se schimbă, oamenii se pot gândi că angajamentele personale și organizaționale existente sunt amenințate. Aceste preocupări personale trebuie să fie expuse și abordate, astfel că Rich practică o atitudine deschisă față de nevoile tinerelor și aspirațiile lor de viitor.

Un studio care își materializează promisiunile fără compromisuri
Tinerele cu preocupări legate de dezvoltare sunt interesate de relevanță și de avantajele schimbării. Accentul se pune pe evaluare. Vestea bună este că, dacă trainerii Rich Girls sesizează potențial în aceste fete, recompensele materiale încep să apară pe baza meritelor și rezultatelor obținute. A fi pregătite să gestioneze câștiguri considerabile mai devreme de 25 de ani este dovada că schimbarea aduce o diferența pozitivă. Dacă schimbarea nu are un impact pozitiv asupra rezultatelor sau dacă tinerele nu știu cum să măsoare succesul, va fi mai dificil de menținut inițiativă de schimbare ascendentă.

Rich Girls constituie prototipul studioului modern, care își desăvârșește promisiunile financiare lansate tinerelor aflate la început de drum într-un domeniu populat de tot mai multe prezențe feminine, sprijinindu-le pentru a surclasa concurența prin ambiție și profesionalism. Considerat cel mai bun studio de videochat din România, Rich Girls se bucură de un capital de imagine incontestabil care îl poziționează drept lider într-un domeniu prevăzut cu schimbări de impact.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Tranzactionarea Forex, o solutie excelenta pentru mamele casnice

Meseria de mama este foarte grea, majoritatea f...

Cariera

3 trucuri pentru a avea un boost de productivitate

In ziua de astazi, cand viteza ne defineste via...

Celebs & Style

4 secrete de la Cameron Diaz

Frumoasa actrita de 43 de ani este o gurmanda s...

Divertisment

"Oscar si Tanti Roz" de Eric-Emmanuel Schmitt

Am terminat de citit cartea Oscar si Tanti Roz,...

Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

WEDDING Tips & Tricks – Cum poti obtine o petrecere de neuitat

Ai hotarat sa te ocupi singura de organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta? Esti nerabdatoare sa te imbraci in rochia alba si sa te indrepti spre altar alaturi de iubirea vietii tale? Planificarea nuntii este un proiect complex, care necesita timp si rabdare. Pentru ca aceasta sa iasa asa cum iti doresti, trebuie sa iei decizii importante...