Va aflati in:

Articole / Cariera

Stilul in comunicare prin e-mail,comunicarea prin email, reguli de comunicare prin email, cum sa comunici prin email

Stilul in comunicare prin e-mail

V-am mai vorbit despre cum sa comunici cu stil vorbind la telefon. Insa telefonul nu este singurul mijloc de comunicare, asa ca acum o sa va vorbim despre e-mailuri. Posta electronica are propriile ei reguli care se orienteaza dupa un model american. Acolo oamenii se adreseaza reciproc folosind prenumele, ceea ce este facilitat si de ...

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

business card, ce este un business card, ce contine un business card, cartea de vizita, ce este cartea de vizita, ce contine o carte de vizita, despre cartile de vizita

Cartea de vizita

Cartea de vizita, numita si business card, reprezinta un accesoriu indispensabil unei prime intalniri business, aceasta facand parte din ritualul primei impresii, ritual in care includem punctualitatea, tinuta, mimica fetei, strangerea de mana, tonul si timbrul vocal, mirosul.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

prima impresie la interviu, cum sa lasi o impresie buna la interviu, interviu pentru job, cum sa te porti la interviu, cum sa arati la interviu

Interviul de angajare: Prima impresie

Indiferent daca ai in spate o experienta vasta sau daca te afli in fata primului interviu de angajare din viata ta, trebuie sa tii cont de felul in care te prezinti, saluti, stai pe scaun sau vorbesti.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

ce sa spui la interviu, cum sa vorbesti la interviu, sfaturi pentru interviul de angajare

Interviul pentru angajare: Discutia cu angajatorul

“Competenta si modestie” este deviza pe care trebuie sa o ai in timpul discutiei pe care o ai cu persoana care te intervieveaza pentru angajare. Continutul mesajelor trebuie sa fie convingator si sa aduca ceva in plus fata de ceilalti candidati la post. Nu incerca sa folosesti un vocabular plin de neologisme, daca nu esti sigura de semnificatia lor.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa, jobul de acasa, munca de acasa , lucrul la domiciliu, program, taskuri, dead-end, sfaturi pentru cariera, sfaturi pentru femei

5 Sfaturi pentru femeile care lucreaza de acasa

Munca la domiciliu poate fi la fel de productiva, sau chiar mai productiva decat lucratul la un birou, atata timp cat iti supraveghezi obceiurile, nu uiti de tine, nu uiti sa te mai ingrijesti si inainte ca treburile casei sa iti distraga atentia de la job, care, desi acasa, tot un job e.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Ce sa faci cand esti somera, cum sa gasesti un loc de munca, somaj, abilitati

Ce sa faci cand esti somera

Somajul poate fi extrem de frustrant. Este posibil sa simti ca ai nevoie sa cauti sa gasesti un de loc de munca full-time, dar, din pacate, uneori, acest lucru nu este posibil. In loc sa-ti petreci ore in fata calculatorului mergand dintr-un site cu locuri de munca, din altul si plangandu-te, mai bine desprinde-te de rutina aceasta si fa si altceva. Asa iti vei face noi contacte si iti vei extinde reteaua profesionala.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Prietenia la serviciu, cum lucrezi cu prietenii, cea mai buna prietena, munca intre prieteni

Prietenia la serviciu

Prietenia si munca nu fac intotdeauna casa buna, in special in cazul nostru, al femeilor, care suntem prin definitie ambitioase si pretentioase. Daca lucrezi in acelasi loc cu o buna amica, iata ce poti face pentru ca mersul la serviciu sa nu se transforme intr-un infern care sa strice o prietenie.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

sfaturi afaceri, cum sa ai afacerea ta, afaceri pentru femei, femei de afaceri

Primii pasi intr-o afacere

Gata! Te-ai hotarat: v-ati saturat de sef, de colectiv, de programul incarcat si remunerat prost! O sa fii un antreprenor de succes! Imediat dupa euforia inceputului, se ivesc cateva intrebari: oare cate piedici imi pune legislatia? Oare cata birocratie am de infruntat?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Cariera care ti se potriveste

Toate ne dorim o cariera perfecta, un loc de munca bun, bine platit, ne dorim sa avem o pozitie sociala buna, dar din pacate multe dintre aceste dorinte de realizare profesioala nu ajung sa fie indeplinite. Daca ti s-a intamplat si tie asta atunci trebuie sa te intrebi cu ce ai gresit si de ce nu ai ajuns acolo unde ti-ai dorit.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Cursurile de perfectionare

Traim intr-o tara in care nu mai este necesar sa ai doar studii superioare pentru a reusi-stim cu totii cat de mult a scazut calitatea acestora- de aceea aud in jurul meu din ce in ce mai multe persoane care pentru a se perfectiona fac cursuri speciale de perfectionare, participa la traininguri, workshopuri.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Cariera

Secretul succesului in cariera

Din fericire pentru noi, femeile, secolul in ca...

Cariera

Inteligenta emotionala te ajuta in cariera

De mica te-ai visat femeie de cariera. Ai absol...

Sanatate

Vitamina D

Vorbeam intr-un articol trecut despre vitamina ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cauti local pentru o nunta de vis? Ai nevoie de cort pentru evenimente!

Nunta este cel mai important moment pentru protagonisti, insa nu de putine ori, acestia se vad obligati sa caute localuri, sa faca estimari de pret si, in final, sa isi dea seama ca asteptarile lor nu sunt nici pe departe indeplinite. Mai nou, cei care doresc sa se casatoreasca si cauta un loc primitor, spatios, in care invitatii sa aiba loc pentru dans, aleg un cort de evenimente.