Va aflati in:

Articole / Casa si Gradina

Cum iti pregatesti gradina pentru petreceri

Publicat: 29.06.2015

petreceri in gradina, mobilier gradina, gratar pentru gradina, decoratiuni pentru gradina, gratar in curte, gratar pentru curte, gratare de curte


Dacă locuieşti la casă şi ai o curte la dispoziţie, atunci merită să o foloseşti cât mai mult în timpul liber. Şi, în afară de băutul cafelei de dimineaţă sau serile de relaxare, mai poţi bifa şi petrecerile pe care le poţi organiza pentru prietenii tăi. Şi, pentru ca pregătirea să fie perfectă, te ajutăm să pui pe listă lucrurile de care ai nevoie:

1. Mese şi scaune
Deşi ar părea că la o petrecere toată lumea se întâlneşte ca să vorbească ori să danseze, trebuie să te asiguri că ai şi câteva locuri în care oamenii îşi vor pune măcar paharul sau se vor odihni din când în când. Dacă nu ai deja mai multe scaune şi mese de grădină, poţi improviza, folosind tabureţi mai uşori pe post de scaune şi diverse cutii mai mari pe post de masă. În felul acesta, nu este nevoie de o investiţie specială.

2. Muzica
Nu este nevoie să cumperi CD-uri speciale cu muzică sau să angajezi un DJ pentru o petrecere reuşită. Cu o conexiune bună la Internet, poţi realiza liste cu melodiile preferate de pe Youtube, pe care să le laşi să curgă în voie, la petrecere. Dacă nu ai inspiraţie, există diverse aplicaţii, precum 8tracks, care îţi aduc liste cu muzică în funcţie de starea ta, ocazia pentru care le cauţi sau stilul muzical preferat.

3. Grătarul
Desigur că nu vei putea să găteşti în casă şi să aduci mâncarea apoi afară, pentru că vei pierdea toată distracţia. Ideal este să ai un grătar în curte. Dacă nu ţi-ai cumpărat unul deja, pe covera.ro poţi să găseşti mai multe modele, în funcţie de dimensiunile de care ai nevoie pentru curtea ta.

4. Decoraţiunile potrivite
Atunci când organizezi petrecerea, cu siguranţă vei vrea să ai şi decoraţiunile potrivite. Poţi încerca să foloseşti câteva ghirlande luminoase, pe care să le atârni prin pomi, ori chiar lumânărele aşezate în suporturile potrivite!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Casa si Gradina

Sfaturi pentru cumparaturi inteligente

Febra cumparaturilor de Paste ne va cuprinde, c...

Casa si Gradina

Cum sa fii pregatita de musafri neanuntati de Sarbatori

Multe dintre noi au experimentat (macar o data ...

Celebs & Style

Grammy 2013: De ce a tipat Adele la Chris Brown

Adele a parut pentru un moment ca tipa nervoas...

Cultura

Istoria ciocolatei

Istoria ciocolatei incepe o data cu descoperi...

Cultura

Shintoismul

Shintoismul este cea mai importanta religie a j...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...