Va aflati in:

Articole / Casa si Gradina

Iti poți dubla sansele de a vinde mai rapid un imobil caruia i s-au efectuat recent inspectii electrice si termice

Publicat: 19.06.2018

instalator bucuresti, instalator termic, instalatii, electrician bucuresti

În calitate de vânzător al unui imobil, sunteți interesat să încheiați cât mai rapid tranzacția cu cel interesat să intre în posesia acestuia. Totuși, lucrurile nu decurg atât de ușor precum sugerează teoria, mai ales dacă vorbim despre un imobil vechi sau unul nou care arată perfect din exterior. Deși miza dumneavoastră este aceea de a vinde imobilul rapid, la prețul just solicitat cumpărătorului, nu trebuie să uitați că (încă) vă asumați responsabilitatea asupra bunului vândut chiar și atunci când deja ați semnat contractul de vânzare – cumpărare.

Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care realizezi că ai achiziționat o locuință nefuncțională, în care sistemele termice, electrice și sanitare nu au fost verificate înainte ca imobilul să fie pus în vânzare. Nu numai că acest context poate da curs unor pagube materiale suportate de beneficiar, însă și dumneavoastră, în calitate de agent de vânzări sau persoană fizică ce dorește să vândă o proprietate, veți câștigă un capital de imagine nefavorabil din partea celui prejudiciat.

Mirosuri neplăcute, inundații și țevi blocate de reziduuri

Problemele de scurgere nu vin întotdeauna sub formă de țevi ce nu permit circuitul apei pe conductă, ci adesea pot fi dovedite de mirosuri persistente care acaparează întreagă locuință. Motivul pentru care apar aceste mirosuri pot fi numeroase și variate, dar toate acestea sunt la fel de neplăcute ca mirosul în sine. Cea mai eficientă modalitate de a face față acestor mirosuri este de a apela la un instalator sanitar din București care dispune de echipament specializat pentru a rezolva problemele înrădăcinate adânc în interiorul instalațiilor sanitare. Dacă scurgerea cauzează blocarea apei, este necesară stagnarea utilizării chiuvetei, lucru care, pentru un cumpărător care nu a luat la cunoștință aceste detalii importante, s-ar putea transforma într-o pagubă serioasă.

Posibilitatea c
a sistemul de încălzire să nu facă față temperaturilor scăzute
Dacă în cazul sistemului sanitar lucrurile sunt ușor de rezolvat prin înlocuirea țevilor / echipamentelor nefuncționale, trebuie să știți că încălzirea în pardoseală este un subiect sensibil ce trebuie tratat cu multă atenție. În cazul în care vorbim despre un imobil modern, pentru care ați optat pentru incalzire in pardoseala de la totalheat.ro, lucrurile se precipită. Motivul principal este riscul ca beneficiarul imobilului să întâmpine neplăceri la temperaturi scăzute, iar membrii familiei sale să fie nevoiți să îndure frigul până când situația se va remedia. Pentru a evita acest scenariu, solicitați ajutorul specialiștilor în revizuirea instalațiilor termice pentru a obține de la aceștia confirmarea că totul decurge cum trebuie, iar imobilul este apt pentru a fi pus în vânzare.

Eliminarea riscului c
a daunele materiale să se prolifereze iremediabil
Verificarea sistemelor electrice este nu necesară, ci realmente vitală în cazul persoanelor care intenționează să vândă un imobil pe care îl dețin. Dacă, totuși, tranzacția se efectuează rapid, lucru care vă scoate puțin din zona de confort și suscită mai multă implicare din partea dumneavoastră, este ideal să aveți la îndemână contactul unui instalator autorizat ANRE care să funcționeze în regim de urgență. Astfel, contribuiți la sporirea sentimentului de siguranță pentru viitorul cumpărător al imobilului și vă degrevați de grija ca locuința să fie supusă unui risc ce se poate materializa într-un scurtcircuit sau, mai grav, într-un incediu.

Problemele de scurgere sunt unele dintre cele mai frustrante probleme ale instalațiilor sanitare cu care se confruntă locuințele din București. Pe lângă inconvenientele legate de faptul că un canal de scurgere nu mai funcționează, problema poate apărea adesea la intervale aparent aleatorii. Pentru aceste tipuri de probleme, cel mai indicat sfat este să apelați la cunoștințele specialiștilor în domeniu pentru remedierea acestora și instaurarea unui sentiment deplin de siguranță în întreaga locuința. Același principiu se aplică tuturor tipurilor de verificări ce sunt necesare înainte de vânzarea unui imobil. În fond, tranzacția trebuie fundamentată pe un capital de încredere înainte de a iniția un dialog raportat la suma cerută în schimbul bunului.


Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Casa si Gradina

Care sunt culorile anului in materie de cuverturi de pat

Dormitorul este acea incapere in care ne regasi...

Casa si Gradina

Care sunt cele mai potrivite lenjerii in aceasta iarna

Cele mai multe persoane folosesc aceleasi lenje...

Celebs & Style

Bobbi Kristina Brown a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston...

Tu faci diferenta!

O data imi vorbeste, o data ma ignora. Oare ma place?

"Am 16 ani si nu stiu ce sa fac in legatur...

Tu faci diferenta!

Violenta verbala poate fi un motiv de divort?

"Violenta verbala ppate fi un motiv de div...

Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Da culoare nuntii tale cu ajutorul artificiilor!

Nu exista femeie care sa nu se fi gandit macar o data in viata la nunta ei: cum arata rochia, cine este alesul si cum e imbracat el, unde se va desfasura frumosul eveniment, cum arata verighetele, cate etaje are tortul si asa mai departe....