Va aflati in:

Articole / Dieta Montignac

dieta montignac, dieta monti, foamea in dieta montignac, insulina, regim diabetici, dieta diabeticilor

Dieta Montignac pe scurt

Michel Montignac a dezvoltat planul pentru dieta Montignac in anii 1980. Desi nu era doctor, Montignac era de parere ca ingerarea de alimente care nu a declansau un raspuns al cresterii nivelului de insulina ajuta la slabire. Metoda Montignac a fost una dintre primele diete bazate pe Indicele Glicemic al almentelor si a precedat publicarea in 2003 a cartii doctorului Arthur Agatston, "Dieta South Beach".

  Comentarii: 1   |    Trimite unei prietene

Principii in dieta Montignac, dieta Motignac, dieta Monti pe scurt

Principii in dieta Montignac

Dieta Montignac este o dieta de slabire foarte populara in Europa si a fost creata de catre Michel Montignac. Dieta Montignac recomanda excluderea totala a carbohidratilor cu indice glicemic ridicat si in combinatie cu lipide (grasimi) de vreme ce aceasta combinatie duce la asimilarea grasimilor si transformarea acestora in grasime corporala. Scopul de baza al dietei Monti este

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

intrebari montignac

Slabesc, dar pun inapoi cateva sute de grame

Urmez metoda Montignac de 15 zile si am pierdu 2 kg in prima saptamana apoi 200 grame pana-n prezent. In timpul pierderii de greutate se intampla regulat sa iau de la 100 la 200 grame...

  Comentarii: 3   |    Trimite unei prietene

Nu risc sa slabesc mai mult decat trebuie?

Aveam putine kilograme de pierdut (3) pe care le-am pierdut intr-o luna de faza I. Oare nu risc sa pierd mai multe daca continuu inca o luna cu faza 1, dupa cum ne sfatuiti?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Par mai slaba insa nu si pe cantar!

Am inceput metoda Montignac acum cateva luni si in ciudat faptului ca m-am dezumflat, se vede ca am slabit, nu am pierdut kilograme pe cantar. Din contra, am pierdut doua numere la talie si ma simt foarte bine fizic...

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Am pierdut 3 kg in prima saptamana!

Am inceput metoda acum 3 saptamani. Am pierdut 3 kg in prima saptamana, dar dupa aceea n-am mai pierdut nimic, desi tin in continuare faza 1 strict. De ce?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

De ce nu se slabeste repede dupa 3 luni?

Urmez principiile fazei 1 a metodei Montignac de patru luni. Am pierdut in jur de 8 kg primele 3 luni, dar dupa 3 saptamani greutatea mea stagneaza. Imi mai raman totusi de pierdut inca 4-5 kg. De ce a aparut aceasta incetinire?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Montignac dupa un regim hipocaloric ?

Putem urma metoda Montignac dupa un regim hipocaloric dur, fara sa luam in greutate? De ce trebuie sa tinem seama din acest punct de vedere?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Dieta Monti este recomandata sportivilor?

In acelasi timp cu tinerea regimului Montignac (-12 kg in 2 luni si urmaresc un IMC (Indice Mediu Ponderal) de 22 pentru a trece la faza 2) am facut si sport. Acesta presupune energie. Ce ma sfatuiti?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Regim Montignac in hiperinsulinimie?

Am fost diagnosticata ca avand ovare polichistice, fapt ce antreneaza o hiperinsulinimie si o rezistenta la insulina, credeti ca metoda Montignac ma va ajuta?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Dieta Montignac

Reguli pentru faza de slabire in dieta Montignac

Te-ai intrebat de multe ori cand ai fost tentat...

Dieta Montignac

Principiile de baza in dieta Montignac

Principiul de baza din spatele metodei Monti:Fa...

Celebs & Style

Robert Pattinson, imaginea Dior

Robert Pattinson, iubitul actor de cinema brit...

Sanatate

Albirea prematura a parului

Cand vezi oameni in varsta cu parul alb nu ti s...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa iti ceri iubita in casatorie in Ajunul Craciunului

Ajunul Craciunului e un moment pentru oameni sa primeasca cadouri care nu sunt foarte romantice. Cu toate acestea, pentru altii care traiesc povesti de dragoste, Ajunul Craciunului poate fi romantic. Daca vrei sa iti ceri de sotie iubita de Sarbatori, atunci trebuie sa citesti acest material.