Va aflati in:

Articole / Divertisment

Film: Un Craciun de neuitat

Publicat: 15.12.2008

un  craciun de neuitatA venit Craciunul si familia Griswold incepe pregatirile pentru marea sarbatoare.
Din pacate, viata nu decurge nici in aceasta perioada a anului conform planului facut de Clark, de sotia lui, Ellen, si de cei doi copii ai lor.
Clark este un om plin de ghinion, prin urmare eforturile lui de a petrece in casa lor mare si frumoasa din Chicago un Craciun obisnuit alaturi de invitati sunt mult mai mari decat ale celorlalti.
Christmas Vacation prezinta povestea de Craciun a familiei Griswold care incepe pregatirile pentru marea sarbatoare.
Din pacate, viata nu decurge nici in aceasta perioada a anului, conform planului facut de Clark, sotia lui, Ellen si a celor doi copii ai lor. Cel mai ghinionist dintre toti se dovedeste a fi Clark, ale carui eforturi pentru petrecerea in casa lui din Chicago sunt calcate in picioare atunci cand invitatii lui ii fac viata un adevarat calvar.
Familia Griswold are inca o aventura desprinsa parca dintr-o poveste de groaza. Clark Griswold (Chevy Chase) vrea cu disperare sa aibe cea mai grozava sarbatoare de Craciun si incearca sa isi forteze familia disfunctionala si nitel ciudata sa se transforme in ca mai buna gazda din lume, in încercarea lui disperata de a impartasi spiritul Sarbatorilor cu ceilalti membri ai familiei. Clark Griswold depune un efort considerabil de Craciun, pentru a-si ilumina casa, dar se pare toate incercarile sunt zadarnice. Lucrurile merg din ce in ce mai rau din graba. Darul secret al lui Clark de Craciun pentru familia sa este o piscina pe care el intentioneaza sa o plateasca din prima de Craciun pe care crede ca o va primi de la angajatorul său.
Cand bonusul de Craciun dovedeste a nu fi decat o binecuvantare, stresul devine enorm...
Toate peripetiile, aventurile de "accidentele" bizare si amuzante prin care trece aceasta familie, vor face aceasta vacanta de Craciun de neuitat.

Din pacate, nici in urma eforturilor supraomenesti, Craciunul la familia Griswold nu este unul obisnuit, plin de bucurii, simplu. Desi, pana la urma, este unul de neuitat ...
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Divertisment

Inima de tigan

Telenovela “Inima de tigan” es...

Divertisment

Filmul "The Rover"

Lumea inca polemizeaza asupra a cat de bine sau...

Celebs & Style

Jodie Foster, premiata la Globul de Aur

Jodie Foster, castigatoare a doua premii Osca...

Editorial

Fericirea este pentru prosti

Da. Fericirea este pentru prosti. Suna ciudat s...

Editorial

Da, Mos Craciun chiar EXISTA!

In fiecare an, o data cu trecerea lui Mos Nicu...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi importante daca ai decis sa iti organizezi singura nunta

Cea mai frumoasa zi din viata unei femei este si evenimentul cel mai greu de organizat, pentru ca trebuie sa intruneasca atatea detalii importante. Poate parea coplesitor sa pui la punct fiecare aspect al serii in care petreci alaturi de cei dragi casatoria, insa daca nu vrei sa apelezi la un organizator cu experienta, nu iti face griji, vei putea face singura tot ce tine de...