Va aflati in:

Articole / Divertisment

Filmul "The Rover"

Publicat: 03.09.2012

David Michod, Guy Pearce, Robert Pattinson, The Rover, filmul The Rover


Lumea inca polemizeaza asupra a cat de bine sau prost a jucat Robert Pattinson rolul vampirului Edward Cullen din saga "Amurg”, insa numarul incredibil de mare de fani din toata lumea pe care ii are Rob si talentul tanarului actor britanic nu pot fi contestate.

Dupa “Remember Me”, “Apa pentru elefanti” si “Bel Ami“, filme in care a jucat roluri de tanar indragostit, Robert Pattinson a incalcat tiparul de june-prim, riscand sa personalizeze pe milionarul dus cu pluta si muieratic, care si-a pierdut intreaga avere pe parcursul unei singure singure zile terifiante in thriller-ul “Cosmopolis” al regizorului canadian David Cronenberg (poreclit de altfel "Baronul Sangelui").

Continuand pe aceeasi linie de rupere a tiparelor, Robert Pattinson si-a dat acordul de a-l interpreta pe Eric Maddox, (investigatorul militar care a ajuns celebru dupa ce a jucat un rol decisiv in prinderea lui Saddam Hussein, dictatorul irakian), in thriller-ul “Mission: Blacklist”. Si pentru ca se pare ca lui Robert nu ii place sa stea degeaba, s-a inteles si cu regizorul David Michôd pentru a interpreta un alt rol principal, de data aceasta in thriller-ul “The Rover”.

David Michôd, regizor si scenarist cunoscut (care a facut furori in 2010 cu filmul Animal Kingdom ) s-a apucat deja de treaba, dezvoltand o idee originala pe care a conceput-o impreuna Joel Edgerton, astfel nascandu-se “The Rover”.

Guy Pearce, care a jucat in “Animal Kingdom”, a intrat din nou sub comanda lui David Michôd in “The Rover", alaturi de Robert Pattinson.

The Rover (2013): Subiectul filmului
Intr-o Australie periculoasa si disfunctionala, Guy Pearce il intruchipeaza pe Eric, un barbat care si-a pierdut orice umanitate si care strabate Australia de la un capat la altul pentru a-si gasi masina furata pentru ca in ea a depozitat un obiect de o valoare nepretuita pentru el.
Robert Pattinson il va intrepreta rolul lui Reynolds, fratele unuia dintre hotii care au furat masina cautata. Reynolds (Robert Pattinson) este lasat in plata Domnului de catre ceilalti membri ai bandei de delincventi adupa o confruntare cu politistii care a s-a terminat intr-un haos insangerat...

Filmarile pentru filmul The Rover, avandu-i drept capete de afis pe Robert Pattinson si pe Guy Pearce vor incepe in toamna anului 2012.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Divertisment

Blade

Blade: film de actiune in care un luptator, jum...

Divertisment

Film: Un Craciun de neuitat

A venit Craciunul si familia Griswold incepe pr...

Celebs & Style

Malina Olinescu s-a sinucis

Lumea muzicii romanesti este din nou indoliata...

Produse

5 Motive pentru care ai nevoie de lenjerie Axami

    Spune drept, cate seturi de...

Produse

Lotus iti aduce Belgia mai aproape: dulce, aromata si sanatoasa !

Lotus iti aduce Belgia mai aproape: dulce, arom...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cauti local pentru o nunta de vis? Ai nevoie de cort pentru evenimente!

Nunta este cel mai important moment pentru protagonisti, insa nu de putine ori, acestia se vad obligati sa caute localuri, sa faca estimari de pret si, in final, sa isi dea seama ca asteptarile lor nu sunt nici pe departe indeplinite. Mai nou, cei care doresc sa se casatoreasca si cauta un loc primitor, spatios, in care invitatii sa aiba loc pentru dans, aleg un cort de evenimente.