Va aflati in:

Articole / Divertisment

Filmul "The Rover"

Publicat: 03.09.2012

David Michod, Guy Pearce, Robert Pattinson, The Rover, filmul The Rover


Lumea inca polemizeaza asupra a cat de bine sau prost a jucat Robert Pattinson rolul vampirului Edward Cullen din saga "Amurg”, insa numarul incredibil de mare de fani din toata lumea pe care ii are Rob si talentul tanarului actor britanic nu pot fi contestate.

Dupa “Remember Me”, “Apa pentru elefanti” si “Bel Ami“, filme in care a jucat roluri de tanar indragostit, Robert Pattinson a incalcat tiparul de june-prim, riscand sa personalizeze pe milionarul dus cu pluta si muieratic, care si-a pierdut intreaga avere pe parcursul unei singure singure zile terifiante in thriller-ul “Cosmopolis” al regizorului canadian David Cronenberg (poreclit de altfel "Baronul Sangelui").

Continuand pe aceeasi linie de rupere a tiparelor, Robert Pattinson si-a dat acordul de a-l interpreta pe Eric Maddox, (investigatorul militar care a ajuns celebru dupa ce a jucat un rol decisiv in prinderea lui Saddam Hussein, dictatorul irakian), in thriller-ul “Mission: Blacklist”. Si pentru ca se pare ca lui Robert nu ii place sa stea degeaba, s-a inteles si cu regizorul David Michôd pentru a interpreta un alt rol principal, de data aceasta in thriller-ul “The Rover”.

David Michôd, regizor si scenarist cunoscut (care a facut furori in 2010 cu filmul Animal Kingdom ) s-a apucat deja de treaba, dezvoltand o idee originala pe care a conceput-o impreuna Joel Edgerton, astfel nascandu-se “The Rover”.

Guy Pearce, care a jucat in “Animal Kingdom”, a intrat din nou sub comanda lui David Michôd in “The Rover", alaturi de Robert Pattinson.

The Rover (2013): Subiectul filmului
Intr-o Australie periculoasa si disfunctionala, Guy Pearce il intruchipeaza pe Eric, un barbat care si-a pierdut orice umanitate si care strabate Australia de la un capat la altul pentru a-si gasi masina furata pentru ca in ea a depozitat un obiect de o valoare nepretuita pentru el.
Robert Pattinson il va intrepreta rolul lui Reynolds, fratele unuia dintre hotii care au furat masina cautata. Reynolds (Robert Pattinson) este lasat in plata Domnului de catre ceilalti membri ai bandei de delincventi adupa o confruntare cu politistii care a s-a terminat intr-un haos insangerat...

Filmarile pentru filmul The Rover, avandu-i drept capete de afis pe Robert Pattinson si pe Guy Pearce vor incepe in toamna anului 2012.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Divertisment

Vagabondul milionar

Titlu original: Slumdog MillionaireAn lansare S...

Divertisment

Anastasia Lazariuc: albumul “Sinceritate”

Revista Felicia ofera cititoarelor sale impreun...

Celebs & Style

Kristen Stewart este singura?

„Kristen Stewart este singura si se va i...

Dieta Montignac

Mancaruri de post Montignac

In perioadele de post, sa tii dieta Montignac p...

Dieta Montignac

Dieta Monti explicata pe scurt

Kim Catrall (Samantha din Sex and the City) est...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Detaliile pe care trebuie sa le pui la punct pentru o nunta epica la buget redus

Discutăm despre nuntă în termeni de "ziua cea mare", "cea mai importantă zi", "un nou început" sau "o zi de povestit nepoților", lucru ce diminuează din focusul asupra momentului prezent. Până la a povesti despre nuntă, trebuie să punem cărțile pe masă și să procedăm la organizarea marelui eveniment.