Va aflati in:

Articole / Divertisment

Filmul "The Rover"

Publicat: 03.09.2012

David Michod, Guy Pearce, Robert Pattinson, The Rover, filmul The Rover


Lumea inca polemizeaza asupra a cat de bine sau prost a jucat Robert Pattinson rolul vampirului Edward Cullen din saga "Amurg”, insa numarul incredibil de mare de fani din toata lumea pe care ii are Rob si talentul tanarului actor britanic nu pot fi contestate.

Dupa “Remember Me”, “Apa pentru elefanti” si “Bel Ami“, filme in care a jucat roluri de tanar indragostit, Robert Pattinson a incalcat tiparul de june-prim, riscand sa personalizeze pe milionarul dus cu pluta si muieratic, care si-a pierdut intreaga avere pe parcursul unei singure singure zile terifiante in thriller-ul “Cosmopolis” al regizorului canadian David Cronenberg (poreclit de altfel "Baronul Sangelui").

Continuand pe aceeasi linie de rupere a tiparelor, Robert Pattinson si-a dat acordul de a-l interpreta pe Eric Maddox, (investigatorul militar care a ajuns celebru dupa ce a jucat un rol decisiv in prinderea lui Saddam Hussein, dictatorul irakian), in thriller-ul “Mission: Blacklist”. Si pentru ca se pare ca lui Robert nu ii place sa stea degeaba, s-a inteles si cu regizorul David Michôd pentru a interpreta un alt rol principal, de data aceasta in thriller-ul “The Rover”.

David Michôd, regizor si scenarist cunoscut (care a facut furori in 2010 cu filmul Animal Kingdom ) s-a apucat deja de treaba, dezvoltand o idee originala pe care a conceput-o impreuna Joel Edgerton, astfel nascandu-se “The Rover”.

Guy Pearce, care a jucat in “Animal Kingdom”, a intrat din nou sub comanda lui David Michôd in “The Rover", alaturi de Robert Pattinson.

The Rover (2013): Subiectul filmului
Intr-o Australie periculoasa si disfunctionala, Guy Pearce il intruchipeaza pe Eric, un barbat care si-a pierdut orice umanitate si care strabate Australia de la un capat la altul pentru a-si gasi masina furata pentru ca in ea a depozitat un obiect de o valoare nepretuita pentru el.
Robert Pattinson il va intrepreta rolul lui Reynolds, fratele unuia dintre hotii care au furat masina cautata. Reynolds (Robert Pattinson) este lasat in plata Domnului de catre ceilalti membri ai bandei de delincventi adupa o confruntare cu politistii care a s-a terminat intr-un haos insangerat...

Filmarile pentru filmul The Rover, avandu-i drept capete de afis pe Robert Pattinson si pe Guy Pearce vor incepe in toamna anului 2012.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Divertisment

Iubire cu chip rebel

Marichuy (Maite Perroni) este o tanara care la ...

Divertisment

Anastasia Lazariuc: albumul “Sinceritate”

Revista Felicia ofera cititoarelor sale impreun...

Sarcina

Reguli de siguranta pentru gravide in timpul sofatului

Sofatul pe durata sarcinii nu este interzis. Ni...

Sarcina

Nasterea

Despre nastereNasterea este ...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...