Va aflati in:

Articole / Divertisment

Prison Break

Publicat: 17.09.2007

SERIALUL Prison BreakSerialul ”Prison Break” s-a bucurat de un succes enorm în Statele Unite.

Lansat pe 29 august 2005, episodul pilot al serialului a înregistrat audienţe record: a strâns în faţa televizioarelor 10,5 milioane de americani, succes care nu mai fusese înregistrat din 1998, de la difuzarea primelor episoade ale serialelor ”Melrose Place” şi ”Ally McBeal”.

Celebra revista Entertainemnt Weekly l-a prezentat ca fiind ”unul dintre cele mai bune seriale din 2005”, în timp ce New York Times l-a catalogat drept ”cea mai originală şi mai intrigantă producţie a anului”.

Cand se difuzeaza Prison Break
În fiecare luni de la ora 23.15, telespectatorii au întâlnire pe ProTV cu un serial provocator, plin de suspans şi nenumărate răstrurnări de situaţie.
Lincoln Burrows (Dominic Purcell) este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preşedintei SUA şi încarcerat în închisoarea Fox River, în aşteptarea executării sentinţei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield (Wentworth Miller) este însă convins că Lincoln este nevinovat şi se hotărăşte să îl salveze. Întocmeşte un plan ingenios de evadare şi, pentru a putea pătrunde în închisoare, îşi înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat...
SURSA: www.protv.ro

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 1.

Comentarii postate (1)
VALENTINA - 17/01/2008

E SUPER!!!!!!!!!!!! UN FILM PLIN DE SUSPANS!!!!Merita sa fie privit!SI APOI AKTORII ISI FAC TREABA ATIT DE BINE!!!!!!!!!

Divertisment

Sora Betty

Viata este frumoasa pentru Betty Sizemore, o ma...

Divertisment

Serial: Jericho

AXN, este primul canal din Europa Centrala ca...

Bebelusi si Copii

Top 5 neplaceri ale mersului cu familia la cumparaturi

Sa recunoastem: mersul la cumparaturi cu toata ...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Topul celor mai spectaculoase cereri in casatorie

Pentru multi, cererea in casatorie este cat se poate de simpla, transformandu-se chiar intr-un cliseu: un restaurant, un pahar cu sampanie, muzica buna si intrebarea de milioane. Pentru altii insa, aceste momente reprezinta oportunitatea de a-si pune mintea la contributie si de a deveni inventivi.