Va aflati in:

Articole / Divertisment

Prison Break

Publicat: 17.09.2007

SERIALUL Prison BreakSerialul ”Prison Break” s-a bucurat de un succes enorm în Statele Unite.

Lansat pe 29 august 2005, episodul pilot al serialului a înregistrat audienţe record: a strâns în faţa televizioarelor 10,5 milioane de americani, succes care nu mai fusese înregistrat din 1998, de la difuzarea primelor episoade ale serialelor ”Melrose Place” şi ”Ally McBeal”.

Celebra revista Entertainemnt Weekly l-a prezentat ca fiind ”unul dintre cele mai bune seriale din 2005”, în timp ce New York Times l-a catalogat drept ”cea mai originală şi mai intrigantă producţie a anului”.

Cand se difuzeaza Prison Break
În fiecare luni de la ora 23.15, telespectatorii au întâlnire pe ProTV cu un serial provocator, plin de suspans şi nenumărate răstrurnări de situaţie.
Lincoln Burrows (Dominic Purcell) este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preşedintei SUA şi încarcerat în închisoarea Fox River, în aşteptarea executării sentinţei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield (Wentworth Miller) este însă convins că Lincoln este nevinovat şi se hotărăşte să îl salveze. Întocmeşte un plan ingenios de evadare şi, pentru a putea pătrunde în închisoare, îşi înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat...
SURSA: www.protv.ro

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 1.

Comentarii postate (1)
VALENTINA - 17/01/2008

E SUPER!!!!!!!!!!!! UN FILM PLIN DE SUSPANS!!!!Merita sa fie privit!SI APOI AKTORII ISI FAC TREABA ATIT DE BINE!!!!!!!!!

Divertisment

Tratament personalizat contra obezitatii

Cum sa slabim prin controlul emotiilor. Tratame...

Divertisment

"Oscar si Tanti Roz" de Eric-Emmanuel Schmitt

Am terminat de citit cartea Oscar si Tanti Roz,...

Celebs & Style

A murit Mircea Albulescu

Mircea Albulescu a murit astăzi, 8 Aprilie...

Cultura

George Orwell: Aspidistra sa traiasca!

Romanul "Aspidistra sa traiasca!" a f...

Cultura

"Mananca, roaga-te, iubeste" de Elizabeth Gilbert

Nu am sa stau sa va povestesc aici despre ce es...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Rochii de mireasa de la Best Bride - alegerea perfecta!

Ziua nuntii este momentul zero, in care femeile poarta o rochie unica, special aleasa pentru nunta. Rochia de mireasa este in centrul atentiei pe tot parcursul ceremoniei, este un simbol imaculat al puritatii si al sinceritatii sentimentelor.