Va aflati in:

Articole / Divertisment

filme bune

Casa de pe Lac

Dr. Kate Foster, interpretata de Sandra Bullock, paraseste spitalul in care si-a facut rezidentiatul din statul Illinois si isi gaseste un nou job in super-aglomeratul spital din Chicago. Doctorita insa tanjeste dupa un singur lucru: casa frumoasa de pe malul lacului, locul care ii fusese camin. Inainte de a pleca, ea lasa un bilet urmatorului...

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: Amityville

George, Kathy Lutz si cei doi copii ai lor se muta intr-o casa eleganta din Long Island. Ceea ce nu stiu cei doi este faptul ca in acea casa s-au petrecut 6 crime infioratoare, o familie intreaga a fost ucisa cu sange rece.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: The Legend of 1900

La scurt timp dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial, Max viziteaza o casa englezeasca de amanet, cu intentia de a-sI vinde trompeta. Vinzatorul recunoaste melodia cintata de Max iar atunci el incepe sa spuna povestea acestui cintec ...

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: Baieti Buni (Goodfellas)

O capodopera a genului semnata Martin Scorsese. Henry Hill (Ray Liotta) este un gangster de mina a doua care ia parte la o spargere impreuna cu Jimmy Conway (Robert de Niro) si Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi sa devina personaje importante ale Mafiei, in timp ce Henry este afectat de succesul lor.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Nasul (The Godfather)

Filmul , realizat cu consilieri de specialitate, aduce pe ecran povestea ascensiunii, decaderii si a noii ascensiuni a unei familii mafiote din New York. Trilogia este o montare stralucita a celor trei partI astfel incit, saga familiei Corleone este spusa in ordine cronologica sI apar numeroase scene care au nu au fost incluse in filmele originale.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: Razbunarea Panterei Roz

Celebrul Inspector Clouseau se intoarce. De data aceasta el incearca sa-l demaste pe Douvier, un magnat, care se pare ca face afaceri cu droguri. Ca de obicei, pentru a-sI atinge scopurile, Clouseau apeleaza la metodele sale neconventionale.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: Alfie

Un englez in Manhattan. Sofer de limuzina. Alfie (Jude Law) e inconjurat de femei frumoase, cele mai multe dintre ele cliente. Traieste ca un Don Juan, avand relatii de o noapte cu fiecare dintre ele. Sex, dar nu obligatii! Are totusi o iubita - Julie (Marisa Tomei), mama singura ...

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: IN AMERICA (AKA. EAST OF HARLEM)

O tanara familie irlandeza – tatal, mama si cele doua fetite - emigreaza ilegal in America. Aparent, ei au venit in “marele oras” pentru ca barbatul este actor si spera sa-si poata face o cariera pe scenele din New York.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: Povestea lui Donald Trump

Un film biografic realizat pentru televiziunea americana ABC care ii introduce pe spectatori in viata lui Donald Trump, magnatul afacerilor imobiliare de peste ocean, starul propriului reality show, un om puternic si influent care stie perfect cum se creaza si se vinde o imagine.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: The Forgotten

Si daca vi s-ar spune ca fiecare moment pe care l-ati trait si fiecare amintire care va este draga nu s-au petrecut niciodata? E intrebarea in jurul careia se invârte thriller-ul psihologic <>.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Divertisment

Ghidul astrologic

Revista Felicia ofera impreuna cu editia din 2...

Divertisment

Premonitia

Nu tocmai un film de oscar, Premonitia (Premoni...

Celebs & Style

Grammy 2013: De ce a tipat Adele la Chris Brown

Adele a parut pentru un moment ca tipa nervoas...

Gastronomie

Placinta de post cu cartofi, stevie si ciuperci

Primavara ar trebui sa folosim la maxim verdetu...

Gastronomie

Friptura de vita in paine cu usturoi

Clateste-ti ochii in ecranul computerului, pent...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa nu ai picioare umflate a doua zi dupa nunta

Nunta este un eveniment la care orice fata viseaza inca din copilarie. Rochia alba impresionanta, machiajul perfect, coafura impecabila, iubirea vietii la brat, familia si prietenii, ce ai mai putea sa iti doresti pentru o nunta perfecta?