Va aflati in:

Articole / Divertisment

basic instinct 2 ruleaza in cinema in Romania

Sharon Stone revine in

Continuarea binecunoscutului thriller din 1992, "Basic Instinct", ruleaza si la noi pe marile ecrane incepand din 31 martie. In acel film, regizat de Paul Verhoeven, Sharon facea mare valva cu scena "picioarelor incrucisate" si juca rolul unei femei suspectate ca si-ar ucide amantii cu un cutit de spart gheata.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Film: The Notebook

Film: Jurnalul (The Notebook)

Allie Hamilton si Noah Calhoun se intalnesc intr-o seara de carnaval si se indragostesc. Parintii ei nu consimt legatura, deoarece familia lui Noah nu se ridica la nivelul pretentiilor lor: nu e nici prea bogata si nici prea cunoscuta. De aceea, familia Hamilton hotaraste sa se mute cat mai departe de Noah, ca sa isi tina fiica departe de acesta.

  Comentarii: 3   |    Trimite unei prietene

Scenarist roman - castigator Canes

Scenarist de origine romana, castigatorul unui premiu CÚsar

Regizorul si scenaristul de origine romana, Radu Mihaileanu, a primit Premiul César pentru cel mai bun scenariu original, acordat filmului "Va, vis et deviens", prezent in cinematografele romanesti sub numele "Traieste!" Premiul César, echivalentul francez al premiilor Oscar, a fost decernat sambata seara la Paris.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

NETiquette

A te folosi de serviciul de email sau alte servicii asemanatoare inseamna lucru in retea, adica intr-un sistem in care, chiar fara sa vrei, influentezi activitatea tuturor celorlalti. De aceea exista anumite reguli care cauta sa stabileasca un climat de buna intelegere si de utilizare eficienta a retelei, si aceste reguli alcatuiesc eticheta lucrului in retea. Termenul frecvent folosit pe web este Net-Etiquette sau prescurtarea Netiquette.

  Comentarii: 1   |    Trimite unei prietene

Pagina: Prima Precedenta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Divertisment

Carte romaneasca de vise

Revista Felicia le ofera cititorilor sai impreu...

Divertisment

Fiica Lui Dumnezeu (film 2015)

Fiica Lui Dumnezeu (2015)Fanii actorului canadi...

Psihologie

Abuz emotional: Efectele pe termen lung

Abuzul emotional desfasurat pe o perioada scurt...

Psihologie

5 obiceiuri ale prostilor pe care oamenii inteligenti nu le au

Lumea noastra este populata de tot felul de oam...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cele mai ciudate 10 superstitii legate de inelul de logodna si de cererea in casatorie

Nunta este evenimentul in jurul caruia circula tot felul de suprstitii, care mai de care mai ciudate sau mai amuzante. Stiai oare ca exista o multime de superstitii legate si de inelul de logodna, sau chiar de cererea in casatorie? Verifica lista de mai jos si vezi care sunt cele mai ciudate dintre ele!