Va aflati in:

Articole / Editorial

2010: Un nou inceput

Publicat: 05.01.2010

articole pentru femeiInceputul de an este un prilej bun pentru a verifica daca telurile noastre, cele in care ne investim tot timpul si in care suntem angrenate cu toata fiinta si, mai ales, cu toate resursele de care dispunem, ne reprezinta! Acest moment de analiza si introspectie interioara ne ajuta sa ramanem in contact cu idealurile si scopurile noastre, cu dorintele noastre intime, personale.

De multe ori, fara sa realizam, traim visele altor persoane. Exista multi oameni care, fara sa realizeze, isi dedica viata pentru a realiza visele altora. Exista multe printre noi care urmeaza o cariera pentru ca asa au dorit parintii lor, exista familii care traiesc dupa reguli care nu sunt conforme cu idealurile proprii fiecaruia dintre parteneri doar pentru ca "asa se face", si exista multi oameni care, din cauza blazarii, a greutatilor si neimplinirilor, au abandonat speranta unui nou inceput. Senzatia de neimplinire apare uneori exact din aceasta cauza.

Inceputul de an este un bun prilej sa analizam al cui vis il traim. Daca la acest vis, care ar fi bine sa fie al nostru, adaugam cel mai important ingredient: entuziasmul. Si strebuie sa facem aceasta daca vrem sa avem parte  cu adevarat  de sansele unui nou inceput , care sa duca la ceva mai bun. Un nou inceput, care sa se finalizeze cu o stare de implinire. Puterea entuziasmului este, de fapt, puterea sufletului fiecareia dintre noi de a spera. Se manifesta in viata de zi cu zi sub forma atractiei. Poate fi orice fel de atractie. Atractia de a face un lucru util, dorinta de trai o noua zi, bucuria de a trai o seara in familie, atractia de proiectul la care lucrezi.

Alteori, entuziasmul ia forma iubirii si apare disponibilitatea de a darui. Poti darui timp. Poti dobandi disponibilitatea de a face un gest pentru celalalt. Indiferent insa ce forma ar lua, entuziasmul este cel care ne propulseaza pentru a ne atinge scopurile si a simti bucuria ca traim. Entuziasmul este cel care aprinde scanteia oricarei actiuni si ne ofera putere motivatiei. Fie ca acest an sa aduca fiecareia dintre voi puterea entuziasmului si sa constituie forta infloririi vietii in toate aspectele ei! Fiecare dimineata a acestui an sa te trezeasca aducand cu ea bucuria si candoarea unui nou inceput ca sa simti mereu prospetimea entuziasmului!
La multi ani, 2010! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata, draga cititoare! La Multi Ani!

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...