Va aflati in:

Articole / Editorial

Sper sa inveti sa-ti iubesti inima franta

Publicat: 30.09.2019

Sper sa inveti sa-ti iubesti inima franta
Sper sa inveti sa iti iubesti rupturile din suflet. Ca si cand ar fi fost locuri in care ceva ascutit ti-a ranit pielea si a lasat cicatrici minuscule. S-au vindecat acum, dar daca lumina doar te atinge in unghiul potrivit, acele cicatrici vor straluci si vor reflecta frumosul ca o piatra pretioasa.

Bucatile rupte din sufletul tau vor scanteia si vor sclipi ca o vraja. Cicatricile acelea sunt bucati din tine, din inima ta.
Ele sunt firele povestii tale - sunt despre a iubi,i a invata, a spera si a visa. Sunt semnele incercarilor prin care ai trecut si ale esecului, iar stralucirea lor este un motiv in plus pentru a continua sa traiesti.

Sper sa inveti sa-ti iubesti bucatile rupte din inima ta.
Ca atunci cand te superi pe corpul tau pentru ca se frange, nu reuseste si nu poate sa faca si sa fie ceea ce iti doresti sau speri s sa faca.
Ca atunci ar fi cand simti ca te doare si lumea este prea mare si tu nu parca nu mai poti sa tii capul deasupra apei si te ineci.

Lucrurile pe care le-ai dori sa le poti matura, sa le stergi, sa le arunci departe sunt si o parte frumoasa din tine. Fiecare fir de par alb, fiecare rid si fiecare pistrui merita iubire. Kilogramele pe care incerci sa le ascunzi sau sa le dai jos, imperfectinile de pe piele, parul tau care nu vrea sa coopereze - toate acestea merita sa fie iubite.

Sa fii aici, sa traiesti si a respira in ritmul batailor inimii tale, sa ai picioare care te pot purta unde vrei, sa ai maini care pot atinge, toate sunt daruri nepretuite.

Sper sa inveti sa iubesti piesele sparte ale .sufletului tau,
Chiar si atunci cand ai facut o greseala dupa greseala. Sentimentele care vin cu fiecare greseala, cu fiecare cadere te pot schilodi. Dar acele greseli nu sunt punctul final din ceea ce insemni tu. Nu sunt ziduri care sa te tina captiva, nu sunt gunoaie de ascuns sub covor si nu sunt ceea ce te defineste pe tine ca om.

Orice greseala pe care ai facut-o e o lectie pe care ai invatat-o, o parte din calatoria ta, un pas spre cresterea ta ca fiinta.

Si chiar si cu tot ce a fost, sunteti esti demna de iubire.
Si chiar si cu toate greselile, esti inca demna de mantuire, de har si de dragoste.

Cu toate acestea. Cu toate aripile rupte, cu toate visele sfarmate, cu toate bucatile imprastiate din inima ta sfasiata, cu tot sufletul tau facut bucatele...
Sper sa inveti sa-ti iubesti asceste bucatele. Iti apartin. Ele sunt TU.
Ca niste piese mozaic, precum ridicarea la cea si caderea Phoenixului, sper sa vezi ca exista frumusete si in caderi.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Editorial

Cum sa ii faci pe toti sa te placa

Nu, nu e vorba de un truc de magie, ci de putin...

Editorial

Iubito, uite ce frumos sta bormasina pe masuta de cafea!

Imi mai aduc aminte cu mare drag de anii copila...

Celebs & Style

Zoe Saldana e cu Bradley Cooper

Zoe Saldana s-a cuplat cu unul dintre cei mai h...

Cariera

Un pachet Office 365 iti poate salva afacerea

Una dintre cele mai ample, inteligente si efici...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.