Va aflati in:

Articole / Frumusete

Cinci pasi pentru o manichiura perfecta pe timp de vara

Publicat: 29.06.2015

manichiiura, pedichiura, maniciura perfecta pe timp de vara, pedichiura perfecta pe timp de vara, cuticule, produse pentru unghii


În timpul verii, de obicei ne dorim să avem mai mereu unghiile vopsite, să experimentăm mai multe nuanţe de ojă şi să ne bucurăm de faptul că o putem asorta la o mulţime de ţinute colorate. Însă cum facem ca manichiura noastră să fie mereu exemplară?

Foloseşte întotdeauna bază şi top-coat!
Pentru ca unghiile tale să nu aibă de suferit din cauza ojei, trebuie să foloseşti, de fiecare dată, bază. Caută una cu rol de hidratare, dacă ai unghii casante. De asemenea, pentru ca oja să aibă un aspect final lucios şi pentru a rezista pentru mai mult timp, nu uita să aplici şi top-coat!

Protejează-ţi mâinile
Desigur că, oricât de bună ar fi oja pe care o foloseşti, ea nu va rezista prea mult dacă o expui la detergenţi puternici sau îţi foloseşti unghiile de fiecare dată când vrei să deschizi câte ceva. Atunci când faci curăţenie sau şi când speli vasele, foloseşte mânuşi de plastic.

Uleiul de cuticule, o necesitate?
Uleiul de cuticule are rolul de a hidrata, dar şi de a ajuta cuticulele să nu mai crească atât de repede sau neîngrijit. Este bine să îl foloseşti cât mai des, chiar şi în fiecare zi.

Foloseşte oja semipermanentă
Cea mai sigură soluţie pentru a avea o manichiură impecabilă pentru mai mult timp este să foloseşti oja semipermanentă, care va rezista între 10 şi 14 zile. Dacă este aplicată corect, ea nu va distruge unghia, contrat miturilor. Ce înseamnă corect? În primul rând, nu este voie să fie aplicată fără o bază sănătoasă, care să protejeze unghia. Mai multe nuanţe de ojă semipermanentă poţi găsi şi pe nailshop.ro. Trebuie să ştii, însă, că ai nevoie şi de o lampă specială pentru aplicarea ei, dacă vrei să faci asta singură, acasă.

Cât de scurte îţi ţii unghiile?
Lungimea unghiile contează influenţează şi ea rezistenţa ojei. Dacă lucrezi la computer şi trebuie să foloseşti destul de mult tastatura, spre exemplu, este posibil ca oja să sară de pe vârful unghiei mult mai repede. În orice caz, o unghie mai scurtă va fi cu siguranţă mai rezistentă.

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

Secrete de supermodel: pometi stralucitori

Chiar daca nu ai pometii ridicati, conturati in...

Celebs & Style

Malina Olinescu s-a sinucis

Lumea muzicii romanesti este din nou indoliata...

Bebelusi si Copii

Cum alegem primele jucarii?

Bebelusul tau creste si descopera in fiecare zi...

Bebelusi si Copii

Camera copilului nu e dormitorul conjugal (pro si contra)

De cand ai devenit mama, bebelusul tau iti capt...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...