Va aflati in:

Articole / Frumusete

Coafuri 2009

Publicat: 02.01.2009

coafuri la moda, fotografii cu coafuri de top, hair styling in moda anului 2009, cum sa ai un par de vis, intretinere par uscat, intretinere par gras, moda functie de forma feteiModa coafurilor se schimba de la un sezon la altul, de la an la an, dar urmarind schimbarile propuse de stilistii preferati sau pe cele ale celebritatilor, putem observa care stiluri vor fi populare in lunile care urmeaza. Dupa ce am analizat tendintele toamnei si ale iernii si emisiuni de specialitate, iata ce am observat...

Coafuri 2009: Parul se scurteaza

Coafurile des intalnite sunt pentru parul scurt. Parul devine mai scurt. Nebunia pentu parul cat mai lung a disparut – desi mai exista cateva exceptii. Pana acum, toate femeile isi faceau extensii si tineau cu orice pret sa aiba parul cat mai lung, cat mai drept. Puteam alege de la o coafura romantica pana la una una moderna. Dar trendul prezent nu mai lasa parul lung sa ne incurce.

culori de par la moda 2009, culoare par functie de ten, coafura, tendinte coafura, trenduri in coafura, poza coafuriCoafuri 2009:  Parul perfect drept este inlocuit de bucle foarte lejere
Vorbind despre bucle, asteapta-te sa vezi cat mai multe stiluri cu bucle in anul acesta. Obsesia pentru parul drept ca in era “Friends” a trecut lasand locul multor bucle jucause. Alege bucle mai mari care dau impresia unei cascade romantice sau chiar spirale. Buclele s-au intors si sunt mai placute ca intotdeauna!

Coafuri 2009: Styling
Unele tehnici moderne de styling se bazeaza pe individualizarea look-ului pentru fiecare clienta. Ele sunt concepute pentru a crea cat mai multe stiluri, cu bucle cat mai diferite (de exemplu) adaptate fiecarei cliente. Stilistii sunt incurajati sa inventeze noi tehnici de texturizare si adaugare de bucle pentru crearea de tunsori cu look-uri noi. Buclele vor fi intalnite deci sub diferite forme!

COAFURI 2009 MODELE COAFURI 2009 CE COAFURI SE POARTA IN MODA 2009Coafuri 2009: Exceptia de la regula in trenduri de coafuri si frizuri
Dupa cum am mai spus, exista si exceptii de la regula in tendintele anului 2009. Una dintre ele este tendinta parului scurt, cu bucle. In locul coafurilor sofisticate pentru ocazii speciale, stilistii incurajeaza stiluri mai simple care totusi dau note de eleganta. In vreme ce stilul zilnic poate fi buclat, seara poti alege un stil mai lejer. Ai grija insa ca lungimea parului sa iti permita prinderea parului la baza gatului.
In fine, designerii arata si accesoriile de par care revin in trend. Unul dintre ele este bentita. Panglicile din satin, matase, catifea sau orice alt material care iti place pot aduce o nota de feminitate tinutei tale. Le poti folosi la tunsoarea tip bob pentru a crea un look profesional sau pentru a adauga stralucire stilului la o ocazie speciala. Agrafele colorate pot fi si ele folosite pentru a adauga note vesele unei seri.

Vei avea nevoie in continuare de produse pentru a mentine sanatatea parului, dar cauta ceva special si pentru bucle si culoare.

poze de frizuri, catalog de coafuri, frizuri, tunsori, modele tunsori 2009,Coafura de top, coafura staruri, coafuri, frizuri, par drept, par ondulatCoafuri 2009:  Tunsoarea tip bob/ carré
Dintre tunsorile scurte, tunsoarea tip bob a revenit in topul preferintelor. Nu conteaza forma – acest tip arata bine pe multe tipuri de fete, este usor de realizat si ofera un look diferit. Suvitele care vin langa fata pot fi aranjate in mai multe feluri si asa vei obtine un look clasic sau unul modern. Modelele de coafuri 2009 ar trebui sa se potriveasca si cu fata si cu personalitatea ta. Si vorbind despre tunsori bob, nu aducem vorba despre stilul in care parul este neded. Nu trebuie sa ai bucle sau par neted ca sa fii in pas cu moda. Daca ai parul drept, dar vrei sa schimbi putin tunsoarea tip bob, ce faci? Nimic mai usor: adauga rapid niste bucle si mergi la petrecere! Tunsoarea ta ondulata iti poate mentine look-ul serios sau iti poate crea o fata angelica. Pregateste-te, vei intalni des stitlul!
Intra in galeria de moda si vezi care sunt ultimele noutati in materie de moda si stil!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 3.

Comentarii postate (3)
andrutza - 23/01/2009

foarte interesant si util pentru toate doamnele si domnisoarele care vor s fie in pas cu moda anului 2009

anemona - 25/01/2009

f.bun articolul cu sfaturi utile. va rog sa dati sugestii de tunsori si coafuri si pentru femei ceva mai in varsta, si chiar diverse modele. Va multumesc pt.intelegere.

stefany - 29/08/2009

as spune ca in 2009 coafura la moda este si parul scurt mai sus de umeri si bretonul. La fel foarte mult e la moda si culoarea blonda pentru par si castaniu.

Frumusete

Foloseste un fard de sprancene si vei fi o adevarata lady!

Te-ai saturat de aspectul rar sau tern al spran...

Frumusete

11 modalitati de a oferi mai mult volum parului tau

Te-ai saturat de coafura monotona si de parul c...

Celebs & Style

George Motoi a incetat din viata

George Motoi, un alt mare actor al Romaniei, a ...

Animale de companie

14 lucruri surprinzatoare despre gestatia la cateluse

Va plac cateii? Bine-nteles, sunt minunati! Dar...

Animale de companie

Top 10 rase de caini hipoalergenice

Pentru multe persoane care sufera de alergii, ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara