Va aflati in:

Articole / Frumusete

Tendinte in machiaj: Sezonul primavara/vara 2016

Publicat: 01.09.2015

Tendinte in machiaj: Sezonul primavara/vara 2016
Tendintele in machiaj pentru sezonul de primavara - vara 2016 semnaleaza o reintoarcere la frumusetea naturala. Bronzul accentuat nu mai e la moda, deci nu-ti mai pierde timpul la solar! Poti, in schimb, sa-ti indesesti vizitele la cosmeticiana, pentru ca sprancenele se poarta acum conturate la marele fix! Afla ce si cum se mai poarta in machiaj sezonul acesta!

Tendinte generale in machiaj in sezonul primavara-vara 2016
In sezonul cald de anul acesta revine in forta machiajul natural! Tenul e proaspat si sanatos, chipuri abia machiate defileaza in asistenta de priviri admirative pe toate podiumurile. Produsele de machiaj sunt acum folosite doar pentru a da obrajilor o stralucire rozalie. Din punct de vedere coloristic, se pune accent in special pe culoarea buzelor – si nu orice culoare, ci rosu aprins. Indraznet, nu?

 Tendinte in machiaj Sezonul primavara vara 2016 Stilul Red Lips
Tendinte in machiaj, Sezonul primavara/vara 2016: Stilul Red Lips

Dupa cum arata si numele, machiajul Red lips (Buze rosii) accentueaza buzele intr-o nuanta rosu-aprins. Aceasta este, de altfel, singura culoare utilizata, machiajul ochilor reducandu-se la minimum. Rezultatul, desavarsit si rafinat, sporeste increderea in sine a „purtatoarei”.
Din paleta cromatica, make-up artistii aleg pentru acest tip de machiaj nuantele de rosu stacojiu si rosu aprins. Printre casele de moda care au adoptat acest stil de machiaj se numara Behnaz Sarafpour, Giorgio Armani, Paul Smith.

Pentru a recrea acest look acasa...
Contureaza-le un contur de buze fin si aplica rujul pe buze cu ajutorul unei pensule. Pe pleoape aplica, eventual, doar putin fard gri-maro si renunta la rimel pentru ca buzele sa iasa in evidenta.
Machiajul Stilul Red Lips este alegerea ideala, mai ales daca alegi articole vestimentare in stilul anilor 60.

 Tendinte in machiaj Sezonul primavara vara 2016 Stilul Perfect Nude Sheen
Tendinte in machiaj, Sezonul primavara/vara 2016: Stilul Perfect Nude Sheen

Inspirat de Kate Moss, machi a jul Perfect Nude Sheen (piele perfect curata) promoveaza frumusetea naturala.
Se utilizeaza b aze de machiaj usoare, fluide, translucide. Inaintea machiajului se aplica obligatoriu o crema hidratanta. Se renunta la pudra de fata, dar, pentru un plus de stralucire, se poate folosi pudra bronzanta.
Michael Kors, Ralph Lauren, Donna Karan, Marc by Marc Jacobs, Zac Posen si Gucci sunt doar cativa dintre designerii care sustin acest stil de machiaj pentru a carui realizare utilizeaza nuante translucide, fixate cu ajutorul unei pudre bronzante sau al unui fard de obraz.

Pentru a recrea acest look acasa...
Hidrateaza fata si aplica un fond de ten lichid, pe care il vei fixa cu un praf de pudra bronzanta sau fard de obraz sidefat. In final, aplica putina mascara si un ruj roz.
Machiajul Perfect Nude Sheen este alegerea ideala, mai ales daca alegi articole vestimentare in stilul military.

Tendinte in machiaj, Sezonul primavara/vara 2016: Stilul Rosy glow
Tendinte in machiaj, Sezonul primavara/vara 2016: Stilul Rosy glow

Machiajul Rosy Glow (Nuanta luminoasa de roz) sustine culoarea roz natural a obrajilor.
Pentru obtinerea acestui efect (ca, deh, nu avem toate obrajii rozalii de la natura) o brajii sunt acoperiti cu un luciu rozaliu translucid si pe pometi se aplica fard in nuante de corai deschis, orange inchis, nuante de roz si rosu – culori ce dau senzatia de sanatate si libertate.
Jasper Conran, Carolina Herrera, Matthew Williamson, Lacoste, Frost French adopta pentru acest machiaj rozul deschis, coraiul, rosul deschis sau orange auriu.

Pentru a recrea acest look acasa...
Aplica un fond de ten deschis, pe pometi aplica (cu degetele sau cu peria) putina crema sau fard de obraz sub forma de gel, fixeaza culoarea cu un strat subtire de pudra. Intregeste-ti lookul proaspat cu lip gloss sau ruj de buze foarte usor colorat si lasa mascara sa-ti atinga usor genele. Pentru seara, subliniaza-ti pleoapele cu in eye-liner.
Acest tip de machiaj completeaza excelent stilul vestimentar Boho Chic.
Nota (3 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

Tot ce trebuie sa stii despre manichiura cu gel

O manichiura cu gel este un tip de manichiura c...

Frumusete

Trucuri de frumusete ale vedetelor. Vezi la ce apeleaza!

Aparitiile persoanelor publice sunt impecabile ...

Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard

Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...

Moda

Orice lady poarta bratari personalizate argint! Descopera-le frumusetea!

Vara este sezonul tinutelor colorate si vaporoa...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.