Gastronomie -> Retete pentru Sfantul Valentin: Spuma de ciocolata cu migdale

Moda Frumusete Galerie de Moda Produse
Horoscop Mirese si Nunti Celebs & Style Posta Redactiei
Dieta Montignac Regim si Diete Fitness Sanatate
Familie Bebelusi si Copii Animale de companie Casa si Gradina Sarcina
Gastronomie Retete de Slabire
Calatorii si Vacante Cultura Divertisment Povesti
Cariera Personalitati Psihologie Societate Editorial

Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Retete pentru Sfantul Valentin: Spuma de ciocolata cu migdale

Publicat: 25.03.2007

Posteaza pe:

spuma de ciocolata reteta
Frigul ne indeamna sa ne concentram atentia asupra unor dulciuri delicioase - in anotimpul rece, avem nevoie de energia furnizata de deserturi, acestea avand chiar si un rol antidepresiv. Daca rostim si cuvantul "ciocolata", probabil ca vom atrage toate privirile asupra noastra, aceasta fiind preferata multora dintre noi. Cu siguranta, este o reteta sortita succesului!  Gustul dulce-amarui al migdalelor completeaza savoarea deosebita a spumei de ciocolata. Suntem convinsi ca vei pregati des aceasta reteta tuturor celor dragi.
Reteta este potrivita pentru Sfantul Valentin si Dragobete.
Pofta buna!

Retete pentru Sfantul Valentin: Spuma de ciocolata cu migdale
Ingrediente si cantitati pentru opt persoane:

3/4 cana lapte
4 oua mari
1/4 cana zahar granulat
170-200 g ciocolata de menaj semidulce
1 lingurita esenta de vanilie
1/2 lingurita esenta de migdale
3 linguri migdale taiate marunt

Retete pentru Sfantul Valentin: Spuma de ciocolata cu migdale: Mod de preparare
Intr-un vas sau o cratita de dimensiuni medii, amesteca laptele, ouale si zaharul, pana cand obtii o compozitie omogena.
Lasa vasul pe foc mic, amestecand in permanenta, pana cand compozitia este suficient de groasa incat sa se tina bine pe o lingura din inox cu o pelicula fina.
In acest moment, este cazul sa indepartezi vasul de pe foc.
Adauga bucatile de ciocolata de menaj si esentele aromate.
Amesteca pana cand se topeste ciocolata.
Toarna compozitia rezultata in 8 boluri sau cupe de inghetata.
Presara totul cu migdale taiate marunt.
Lasa cupele la frigider cateva ore sau peste noapte.

Nota (0 / 5) Noteaza

Posteaza pe:

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Nume
Email (nu va fi vizibil)
Comentarii postate (0)

Gastronomie

Pui cu naut picant

O alta reteta turceasca care este potrivita pen...

Gastronomie

Supa-crema de broccoli, conopida si dovlecel

Toata lumea cunoaste efectul benefic pe care il...

Celebs & Style

Ce au in comun personalitatile de mai jos? Nu o sa iti treaca prin cap!

Ce au in comun personalitatile de mai jos? Nu o...

Retete de slabire

Retete Montignac: Pui Italienesc

Aceasta este o reteta Montignac de inspiratie ...

Retete de slabire

Piept de pui a la creme Montignac

Nu ne mai aducem aminte unde am mancat prima d...

Newsletter elady

Rochii de mireasa moda anului 2016, sezon primavara-vara Lela Rose

Rochii de mireasa moda anului 2016, sezon primavara-vara, semnate de catre Lela Rose

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Cateva lucruri despre planificarea nuntii

Pana la un punct e greu de spus si ma indoiesc ca a facut cineva o statistica pe tema asta. Dar, din experienta mea de wedding planner, am tras cateva concluzii despre implicarea mirilor si a celor apropiati in planificarea si desfasurarea nuntii.

Fii la curent cu ultimele noutati.
Inscrie-te in newsletter pentru a primi informatii despre ultimele articole aparute!
Nume
Adresa de email
Introduceti codul afisat in imaginea din partea stanga:
Inscrie-te la alertele eLady pentru a afla noutatile imediat ce acestea au aparut!
Adresa de email
Nume
Animale de companie
Bebelusi si Copii
Calatorii si Vacante
Cariera
Casa si Gradina
Celebs & Style
Cultura
Dieta Montignac
Divertisment
Editorial
Familie
Fitness
Frumusete
Gastronomie
Horoscop
Mirese si Nunti
Moda
Personalitati
Povesti
Produse
Psihologie
Regim si Diete
Relatii & Sex
Retete de slabire
Sanatate
Sarcina
Societate
inchide
Fii la curent cu ultimele noutati.
Inscrie-te in newsletter pentru a primi informatii despre ultimele articole aparute!