Va aflati in:

Articole / Horoscop

Cum ne afecteaza eclipsa de Soare in functie de zodie

Publicat: 19.03.2015

eclipsa de soare in astrologie, eclipsa in zodiac, Cum ne afecteaza eclipsa de soare in functie de zodie, eclipsa si horoscopul, cum afecteaza eclipsa zodiile


Eclipsa partiala de Soare are loc la 20 martie 2015, atunci cand Soarele este conjunct cu Luna, Marte si Ketu in zodia Pesti, conform astrologiei Vedice.

Aceasta este o eclipsa totala de soare in Svalbard (Norvegia) si Insulele Feroe si o eclipsa solara partiala in Europa, Asia de Nord si de Est si Africa de nord si de vest. Eclipsa va incepe la ora 07:41 UTC si se va termina la 11:50 UTC.

Cum ne afecteaza eclipsa de Soare in functie de zodie
Eclipsa are loc intr-o perioada care apartine de zodia Pesti. Deoarece eclipsa are loc in acest semn zodiacal, prin urmare persoanele cu ascendent in zodia Pestilor dar si cei guvernati de Soare sau semnele de Luna trebuie sa fie un pic mai precaute.

Cum afecteaza eclipsa de Soare din 20 martie 2015 zodia Berbec

Voi veti va fi una dintre cele mai avantajate zodii de aceasta eclipsa. Eclipsa va va aduce castiguri banesti, fericire, prosperitate, in general castiguri de tot felul.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Taur
Eclipsa va aduce unele beneficii pentru tine. Boala prelungita va avea o recuperare rapida; procesele aflate pe rol vor fi solutionate pe cale amiabila, beneficii financiare sunt posibile pentru unii Tauri. Dar, pe de alta parte eclipsa va afecta negativ relatiile cu persoanele mai in varsta, in special cu tatii persoanelor nascute in zodia Taur.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Gemeni
Eclipsa va aduce necazuri / tensiuni de la copii si eclipsa solara va afecta negativ si relatiile cu partenerul de viata. Pe plan profesional, ar putea sa va impinga la actiuni riscante pentru un timp. Cheltuielile vor creste si finantele nu vor fi echilibrate in mod corespunzator. Unii dintre voi pot fi predispusi la accidente minore.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Rac
Vei fi preocupata de grijile legate de casa si familie, dar nimic negativ va avea loc. Eclipsa iti va aduce castiguri materiale in afaceri sau o promovare la locul de munca. Conditiile financiare raman mai mult sau mai putin in aceeasi zona.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Leu
Eclipsa iti poate crea probleme financiare si emotionale care pot duce la tulburari mentale. Aceasta iti va afecta negativ perspectivele de viitor. Planuri de progres / extindere trebuie sa fie amanate sau intarziate deocamdata pentru ca eclipsa iti va intensifica tensiunile si nemultumirea.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Fecioara
Eclipsa nu este deloc favorabila pentru tine. Acesta iti va intensifica suferintele. Problemele care au fost ingropate sau ramase in coada de peste va reaparea si vor crea tensiuni mentale. Chestiuni juridice, sau legate de educatie si afaceri se vor ivi.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Balanta
Aceasta eclipsa iti va aduce castiguri financiare si cele mai multe dintre voi vor putea sa-si consolideze relatiile cu superiorii, precum si subordonatii. Aceasta perioada este cea mai potrivita pentru a lansa noi afaceri sau pentru a cauta un loc de munca mai bun.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Scorpion
Unii dintre voi s-ar putea sa se planga ca nu primesc indeajuns respect si vor fi indurerati din cauza suferintelor celor dragi. Eclipsa nu este bun pentru zodia ta. Cheltuielile vor fi in crestere. Probeleme financiare pot fi de asteptat pentru unele persoane nascute in zodia Scorpionului.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Sagetator
Eclipsa solara va fi favorabila pentru tine si dezvolta armonie cu subordonatii sau juniorii. Castigurile financiare si alte castiguri sunt posibile pentru unele persoane nascute in zodia Sagetator. Toate faptele voastre vor avea rezultatele dorite. Atmosfera buna predomina in si in familie.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Capricorn
Eclipsa iti va crea o stare care implica lipsa de respect dn partea celorlalti si situatii umilitoare in atmosfera de la serviciu. Evita pe cat poti sa fii pus in dileme in aceasta perioada, deoarece decizii gresite ar putea fi luate in graba, care ar putea fi o cauza de umilire si mai mare pentru tine.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Varsator
Eclipsa nu este favorabila pentru tine. Trebuie sa fii foarte atenta la bani si sa eviti cheltuielile pentru ca ai sa aitendinta sa fii risipitoare si sa iti golesti cardurile. Eclipsa va evidentia partea emotionala a personalitatii tale si va produce schimbari semnificative in relatiile cu ceilalti. Eclipsa te poate afecta negativ si in munca, si in viata de zi cu zi si la capitolul sanatate. Fii atenta si precauta in tot ceea ce faci.

Cum afecteaza eclipsa de
Soare din 20 martie 2015 zodia Pesti
Trebuie sa fii foarte atenta deaorece eclipsa iti va afecta finantele personale si ca creste creste cheltuielile si investitiile sentimentale in dragoste si relatii. Eclipsa va fi foarte suparatoare pentru tine S-ar putea sa fii victima furiei persoanelor mai in varsta sau a superiorilor si ai putea fi acuzata de anumite fapte pe care nu le-ai facut. Atentie mare la sanatate in urmatoarele 40 de zile.


Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscopul saptamanii 28 Martie - 03 Aprilie

Horoscopul saptamanii 28 Martie - 03 Aprilie: A...

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Scorpion

Horoscop 2015 ScorpionAnul 2015 pentru Scorpion...

Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015

Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Kean...

Editorial

Lucrurile mici fac bucuriile mari

Cunosc oameni pentru care bucuriile se masoara...

Editorial

5 tipuri de prietene de care are nevoie o femeie

Omul, ca fiinta sociala, se afla permanent in i...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...