Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Capra

Publicat: 12.11.2008

horoscop chinezesc zodia oaie capra 2009 Horoscop Chinezesc 2009: Zodia CapraZodia Oaie (Capra) – Horoscop Chinezesc 2009
Persoanele nascute in anii: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003
Celebritati nascute in zodia Oaie: Mark Twain, Robert De Niro, Barbara Walters, Harry Connick Jr., Michael Owen, Bill Gates, John Denver, Mel Gibson, Nicole Kidman, Julia Roberts, Jane Austen.
Trasaturi pozitive: creativ, pasional, elegant, artistic.
Trasaturi negative: timid, vulnerabil, retras, pesimist.
Compatibilitati: Oaia este compatibila cu: Calul, Mistretul(Porcul) si Iepurele.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie (Capra)
Previziuni:  Potrivit Horoscopului Chinezesc 2009, Oaia (sau Capra dupa unele zodiace) va avea o viata sentimentala extrem de tumultoasa in acest an al Bivolului. Nativii din Oaie sunt predispusi la o atitudine certareata cu cei din jur si in plus se vor deda la tot soiul de barfe si intrigi marunte pe parcursul anului 2009.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Cariera
Asa cum inidica noul Horoscop Chinezesc 2009, Oaia sau Capra din zodiacul chinezesc vor intampina multe tensiuni si multa presiune pe planul profesional. Progresele sunt posibile dar vor necesita mult mai multa munca acum pentru Oaie, comparativ cu ceilalti ani. Astrologia chinezeasca avertizeaza persoanele nascute in zodia Oaie (Capra) sa fie foarte rationali din punct de vedere al volumului de munca la care se vor inhama in anul Bivolului 2009.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Bani
In general, anul Bivolului va aduce castiguri pentru Oaie (Capra) doar daca aceasta va sti cum sa isi foloseasca inteligenta inainte de a pune planurile in executie. Anul 2009 va aduce pentru acesti nativi multe oportunitati pentru a face progrese in toate domeniile vietii. Cei din Oaie sunt sfatuiti sa lase pesimismul deoparte in acest an si sa se focuseze pe ideile si actiunile pozitive.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Sanatate

Oaia este sfatuita sa nu isi neglijeze sub nici o forma sanatatea in acest an.
Horoscopul Chinezesc 2009 pentru Oaie (Capra) arata clar ca acestia s-ar putea confrunta cu probleme de sanatate serioase daca se vor epuiza la locul de munca datorita presiunilor, orelor suplimentare, volumului de munca exagerat. Tocmai din aceasta cauza, Oaia este sfatuita sa nu isi asume foarte multe responsabilitati in 2009, ci sa faca doar atat cat poate face cu usurinta, fara sa simta ca intinde coarda.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Dragoste
In general, anul Bivolului va aduce castiguri pentru Oaie (Capra) doar daca aceasta va sti cum sa isi foloseasca inteligenta inainte de a pune planurile in executie. Anul 2009 va aduce pentru acesti nativi multe oportunitati pentru a face progrese in toate domeniile vietii. Cei din Oaie sunt sfatuiti sa lase pesimismul deoparte in acest an si sa se focuseze pe ideile si actiunile pozitive.
Mariajul este bine aspectat pentru Oaie in 2009 iar pentru cei singuri exista posibilitatea de a-si intalni sufletul pereche chiar in acest an. Pe de alta parte, cei din zodia Oaie care se afla deja intr-o relatie ar putea avea parte de probleme de tot soiul in 2009, datorate in special diferentelor de opinii. Pentru a evita tensiunile din a doua parte a anului, Oaia (Capra) este sfatuita sa nu acorde decat foarte greu votul lor de incredere anumitor persoane in prima parte a anului.

Traducere si adaptare web Silvia Craciun

Citeste si
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sobolan
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Bivol
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Iepure
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Dragon
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sarpe
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Cal
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Maimuta
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Cocos
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Caine
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Mistret
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Cat de senzuala esti in functie de zodie

Senzualitatea fiecarei femei este o arma. O arm...

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Leu

Horoscop 2015 LeuAnul 2015 pentru LeuHoroscopul...

Celebs & Style

Drew Barrymore va reunta la actorie

Drew Barrymore va reunta la actorie pentru o p...

Psihologie

Cum sa tii depresia sub control

Depresia este boala lumii modene, prea putin in...

Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Ce bijuterii se poarta la nunta

Dacă te pregătești pentru cea mai specială zi din viața ta, atunci suntem convinși că ai o mulțime de lucruri de făcut și situații importante de planificat și rezolvat. Cu toate acestea, nu uita să dai atenție unui aspect esențial pentru ziua nunții: bijuteriile de mireasă. Dacă vrei să arăți ca o adevărată prințesă din povești, bijuteriile de nuntă trebuie să se potrivească rochiei, coafurii, personalității tale, nuanței pielii tale și stilului general al nunții.