Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Capra

Publicat: 12.11.2008

horoscop chinezesc zodia oaie capra 2009 Horoscop Chinezesc 2009: Zodia CapraZodia Oaie (Capra) – Horoscop Chinezesc 2009
Persoanele nascute in anii: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003
Celebritati nascute in zodia Oaie: Mark Twain, Robert De Niro, Barbara Walters, Harry Connick Jr., Michael Owen, Bill Gates, John Denver, Mel Gibson, Nicole Kidman, Julia Roberts, Jane Austen.
Trasaturi pozitive: creativ, pasional, elegant, artistic.
Trasaturi negative: timid, vulnerabil, retras, pesimist.
Compatibilitati: Oaia este compatibila cu: Calul, Mistretul(Porcul) si Iepurele.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie (Capra)
Previziuni:  Potrivit Horoscopului Chinezesc 2009, Oaia (sau Capra dupa unele zodiace) va avea o viata sentimentala extrem de tumultoasa in acest an al Bivolului. Nativii din Oaie sunt predispusi la o atitudine certareata cu cei din jur si in plus se vor deda la tot soiul de barfe si intrigi marunte pe parcursul anului 2009.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Cariera
Asa cum inidica noul Horoscop Chinezesc 2009, Oaia sau Capra din zodiacul chinezesc vor intampina multe tensiuni si multa presiune pe planul profesional. Progresele sunt posibile dar vor necesita mult mai multa munca acum pentru Oaie, comparativ cu ceilalti ani. Astrologia chinezeasca avertizeaza persoanele nascute in zodia Oaie (Capra) sa fie foarte rationali din punct de vedere al volumului de munca la care se vor inhama in anul Bivolului 2009.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Bani
In general, anul Bivolului va aduce castiguri pentru Oaie (Capra) doar daca aceasta va sti cum sa isi foloseasca inteligenta inainte de a pune planurile in executie. Anul 2009 va aduce pentru acesti nativi multe oportunitati pentru a face progrese in toate domeniile vietii. Cei din Oaie sunt sfatuiti sa lase pesimismul deoparte in acest an si sa se focuseze pe ideile si actiunile pozitive.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Sanatate

Oaia este sfatuita sa nu isi neglijeze sub nici o forma sanatatea in acest an.
Horoscopul Chinezesc 2009 pentru Oaie (Capra) arata clar ca acestia s-ar putea confrunta cu probleme de sanatate serioase daca se vor epuiza la locul de munca datorita presiunilor, orelor suplimentare, volumului de munca exagerat. Tocmai din aceasta cauza, Oaia este sfatuita sa nu isi asume foarte multe responsabilitati in 2009, ci sa faca doar atat cat poate face cu usurinta, fara sa simta ca intinde coarda.

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Oaie/Capra: Dragoste
In general, anul Bivolului va aduce castiguri pentru Oaie (Capra) doar daca aceasta va sti cum sa isi foloseasca inteligenta inainte de a pune planurile in executie. Anul 2009 va aduce pentru acesti nativi multe oportunitati pentru a face progrese in toate domeniile vietii. Cei din Oaie sunt sfatuiti sa lase pesimismul deoparte in acest an si sa se focuseze pe ideile si actiunile pozitive.
Mariajul este bine aspectat pentru Oaie in 2009 iar pentru cei singuri exista posibilitatea de a-si intalni sufletul pereche chiar in acest an. Pe de alta parte, cei din zodia Oaie care se afla deja intr-o relatie ar putea avea parte de probleme de tot soiul in 2009, datorate in special diferentelor de opinii. Pentru a evita tensiunile din a doua parte a anului, Oaia (Capra) este sfatuita sa nu acorde decat foarte greu votul lor de incredere anumitor persoane in prima parte a anului.

Traducere si adaptare web Silvia Craciun

Citeste si
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sobolan
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Bivol
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Tigru
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Iepure
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Dragon
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sarpe
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Cal
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Maimuta
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Cocos
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Caine
Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Mistret
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscopul saptamanii 04 Aprilie-10 Aprilie

Horoscopul saptamanii 04 Aprilie-10 Aprilie: Ge...

Horoscop

Horoscop Chinezesc 2009: Zodia Sobolan

Zodia Sobolan – Horoscop Chinezesc 2009Pe...

Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard

Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...

Dieta Montignac

Mancaruri de post Montignac

In perioadele de post, sa tii dieta Montignac p...

Dieta Montignac

Consumul de branza in Dieta Montignac

In dieta Monignac, consumul de branza este inc...

Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Da culoare nuntii tale cu ajutorul artificiilor!

Nu exista femeie care sa nu se fi gandit macar o data in viata la nunta ei: cum arata rochia, cine este alesul si cum e imbracat el, unde se va desfasura frumosul eveniment, cum arata verighetele, cate etaje are tortul si asa mai departe....