Va aflati in:

Articole / Mirese si Nunti

Detaliile pe care trebuie sa le pui la punct pentru o nunta epica la buget redus

Publicat: 07.07.2018

nunta cu buget redus, cheltuieli nunta, buget pentru nunta, cum alcatuiesti bugetul pentru nunta

Discutăm despre nuntă în termeni de "ziua cea mare", "cea mai importantă zi", "un nou început" sau "o zi de povestit nepoților", lucru ce diminuează din focusul asupra momentului prezent. Până la a povesti despre nuntă, trebuie să punem cărțile pe masă și să procedăm la organizarea marelui eveniment.

În aglomerația de detalii care ne copleșesc, adesea, în pragul unei nunți cu mulți invitați și surprize care vor instiga bucuria tuturor celor prezenți, uităm să ne rezumăm la esența contextului: mirii și atmosfera de petrecere. Perfecțiunea este laitmotivul evenimentului, garderoba fericitului cuplu fiind principala miză a întregii organizări. Odată ce emoțiile încep să se risipească, ne putem gândi și la un music code pentru nuntă, în funcție de tematica abordată și locația în care se va desfășura fericitul eveniment.

Costurile neprevăzute se ascund în vestimentație și trucuri de înfrumusețare. Efectuează cumpărăturile de bază din magazinele online care practică prețuri mai mici față de magazinele outdoor.

Costul unei nunți se poate ridica la valori astronomice dacă nu știm să ținem în frâu cheltuielile neprevăzute, cu atât mai mult pe cele despre care știm deja. Este și cazul vestimentației mirilor și domnișoarelor de onoare ale căror rochii vor fi achitate (conform tradiției) de mireasă. Ce puteți face în acest caz pentru a diminua din costurile vânate de croitori și magazinele de lux?

Puteți opta pentru achiziții efectuate prin intermediul platformei jingle.ro, singura din România unde puteți găsi tot ce vă doriți doar tastând culoarea produsului de care sunteți interesați, unde puteți găsi, totodată, de la rochii de mireasă și până la rochii în culori vibrante pentru domnișoarele de onoare sau costume elegante pentru domnii atrăgători. Magazinul dispune de o gamă variată de produse și articole vestimentare, astfel că vă puteți inspira de aici și pentru achiziționarea diverselor produse necesare înfrumusețării locației evenimentului sau pentru accesorizarea mesei mirilor.

Mireasa este pionul principal al marelui eveniment, iar ea trebuie să fie impecabilă din cap până în picioare. Fiecare detaliu este definitoriu, de la parfumul de dama pe care îl alege pentru cel mai frumos eveniment din viața sa și până la machiajul din ziua nunții. Acesta trebuie să o pună în valoare în cel mai frumos mod cu putință.

Alege un band profesionist pentru a condimenta atmosfera cu o muzică vibrantă
Dacă ținutele mirilor și detaliile logistice au fost puse la punct, este rândul atmosferei să fie luată în seamă și planificată în profunzime. Așadar, cum procedăm pentru ca invitațîi să se simtă bine și să ii ridicăm de pe scaune întreaga noapte? Pentru început, trebuie să analizați foarte bine preferințele muzicale ale tuturor celor care vor fi prezenți la eveniment. Printre aceștia se vor află atât copii, cât și adulți și vârstnici cu dare de mână care nu trebuie să părăsească nunta cu un gust amar, ci o impresie plăcută. De aceea, este indicat să vă angajați în decizii inspirate, ca de pildă să angajați o formație de nuntă de calibrul celor de la Amatis București, cu un repertoriu vast și versatil ce activează energia într-un public variat.

Un band profesionist își poate adapta piesele în funcție de tematica evenimentului, putând interpreta de la muzică de petrecere și până la muzică jazz sau ușoară, pentru a desavarși preferințele fiecărui invitat. De ce este acest aspect este unul de luat în calcul? Fiindcă invitațîi vor avea așteptări mari cu privire la nunta la care vor participa, iar adulții vor fi cei care vor contribui cu darul de nuntă. Iar pentru a-i face să fie cât mai generoși, și organizarea nunții trebuie să fie impecabilă, pentru ca ei să se simtă atât de bine încât să nu își mai dorească să plece de la eveniment.

Se apropie sezonul estival al nunților și cuplurile încep ultimele pregătiri. Și voi vă aflați în această situație? Dacă da, atunci trebuie să știți că organizarea temeincă vă poate degreva de stresul aferent unui astfel de eveniment, totul culminând cu un val de aplauze din partea invitaților dragi vouă. Până atunci, însă, orientați-vă costurile în cea mai eficientă direcție pentru optimizarea costurilor, începând cu achiziționarea rochiei de mireasă și a costumului de mire și până la solicitarea unui program artistic profesional al unui brand recunoscut și îndrăgit.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Mirese si Nunti

Rochia ideala de mireasa in functie de silueta

Pare a fi anul casatoriilor! Cunosc 7 cupluri i...

Celebs & Style

George Motoi a incetat din viata

George Motoi, un alt mare actor al Romaniei, a ...

Dieta Montignac

Consumul de branza in Dieta Montignac

In dieta Monignac, consumul de branza este inc...

Dieta Montignac

Dieta Montignac

Michel Montignac a descoperit ca nici grasimea,...

Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

WEDDING Tips & Tricks – Cum poti obtine o petrecere de neuitat

Ai hotarat sa te ocupi singura de organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta? Esti nerabdatoare sa te imbraci in rochia alba si sa te indrepti spre altar alaturi de iubirea vietii tale? Planificarea nuntii este un proiect complex, care necesita timp si rabdare. Pentru ca aceasta sa iasa asa cum iti doresti, trebuie sa iei decizii importante...