Va aflati in:

Articole / Moda

Alura senzuala in moda 2009/2010

Publicat: 19.08.2006

Inspiratii in moda 2009/2010
Senzualitatea s-a intors! Chiar daca traim in timpuri in care incercam sa atingem standarde cat mai inalte, se pune foarte mult accentul pe stilurile senzuale.

Noile stiluri senzuale nu sunt foarte provocatoare. Ele afiseaza o doamna sofisticata, foarte feminina, misterioasa si care lasa mult loc imaginatiei. Hainele senzuale sunt inspirate din anii 80, din fotografiile lui Helmut Newton si din inatalnirile misterioase cu doamne elegante si sofisticate in localuri luxoase.

Cele mai multe inspiratii sunt dintr-un trecut foarte romantic. Femeia vrea sa para evlavioasa. Ea este imbracata asa cum se imbracau femeile duminica la biserica. In sezonul de toamna-iarna 2009/2010 a fi senzuala nu inseamna a fi cat mai putin imbracata, ci din contra.

Culori si tesaturi in moda 2009/2010
Se poarta iar negru! Insa a disparut el vreodata din tinutele noatre?
Negrul este cea mai senzuala culoare dintre toate culorile inchise.
Filigramul si dantelele fine, dungile din dantela, satinul, blana si catifeaua, damascul, motivele foarte fine si delicate si motivele florale foarte mari sunt cateva dintre caracteristicile acestui sezon in ceea ce priveste hainele senzuale.

Tinutele senzuale se refera in principal la lenjeria intima, desi aici pot fi incluse si cateva rochii pentru cocktail-uri, halate pentru stat in casa si pijamale, jupoane si tinute sport.

Femeia sezonului 2009/2010 este mai imbracata ca niciodata. Senzatia de foarte imbrabacata si de putin provocator o dau bluzele lungi si foarte largi, cu manecile lungi sau scurte, care acopera soldurile si guelrele.

Sutienele fara bretele vor da sanilor o forma naturala.

Curelele decorative fac si ele parte din aceasta tema senzuala. Sunt foarte sexy corsetele retro cu detalii foarte multe. Sutienele incorporate in bluze, dantelele, broderiile vor face lenjeria intima mult mai senzuala.

Costumasele, dresurile, rochiile foarte lungi, in culori inchise, semitransparente, cu dungi, cu detalii pe spate care sa atraga atentia, manecile foarte lungi sunt hainele potrivite pentru o seara romantica alaturi de fiinta iubita.

Rochiile, fustele, pantalonii lungi iti vor da o nota de senzualitate specifica sezonului de toamna-iarna 2009/2010

Negru, putin lurex stralucitor pe alocuri si motive seducatoare dau picioarelor un aer foarte sexy. Dresurile colorate in alb si negru sunt la moda anul acesta.
Intra in galeria de moda si vezi care sunt ultimele noutati in materie de moda si stil!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Orice lady poarta bratari personalizate argint! Descopera-le frumusetea!

Vara este sezonul tinutelor colorate si vaporoa...

Celebs & Style

Jodie Foster, premiata la Globul de Aur

Jodie Foster, castigatoare a doua premii Osca...

Familie

Relatia dintre casatorie si sex

Casatoria este considerata a fi un lucru sfant....

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara