Va aflati in:

Articole / Moda

Boem in sezonul toamna–iarna 2006/2007

Publicat: 17.08.2006

inspiratii boema fashion 2006 toamnaInspiratii
Am intrat intr-o directie importanta a modei. Aici vom avea parte de influente populare si etnice din diferite tari. Primul trend este cel romantic care reflecta nevoia de a fi pastra in suflet frumusetea si experienta placerii de a purta haine in stil boem care ne fac sa ne gandim la arta si la maiestria celui care le-a ceat. Hainele sunt influentate din stilul chic al nobililor ce traiau in castele mari inconjurate de taramuri imense. Influentele populare se regasesc in broderii cu insemne regale confectionate manual, in arta, cum ar fi Art Deco sau arta lui Leon Baks.

 

Culori si tesaturi
Culorile sunt saturate, contrastante cu diferite nuante de alb si bej. Tesaturile sunt calduroase si pufoase, confortabile, cu un aspect greoi. Tesaturile cele mai folosite sunt catifelele, jacardul cu diferite imprimeuri, astrahanul, stofele de lana moale si fina. Hainele vor avea uneori marginile decorate cu motive foarte mari, adesea geometrice. Motivele cum ar fi broderiile si aplicatiile vor fi combinate sub forma buchetelor de flori sau aplicatii de blana.

 

Stilului boem ii sunt caracteristice hainele lungi, cu forme de balon in contrast cu formele corpului. Aceasta combinatie (haine si corp) ar trebui sa dea impresia de intreg.
Intra in galeria de moda si vezi care sunt ultimele noutati in materie de moda si stil!

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Ce accesorii se potrivesc la tenisi?

Tenisii sunt cele mai versatile incaltari din g...

Moda

Orice lady poarta bratari personalizate argint! Descopera-le frumusetea!

Vara este sezonul tinutelor colorate si vaporoa...

Celebs & Style

Fergie este gravida

E oficial, Fergie este insarcinata! Cantareata...

Tu faci diferenta!

Nu stiu cum sa scap de purici!

Marcela ne intreaba:Catelul meu are purici si n...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...