Va aflati in:

Articole / Moda

Costume de baie 2008

Publicat: 02.01.2008

costume de baie 2008Creatorii de moda propun pentru sezonul de vara 2008 costume de baie intregi, intr-una sau mai multe culori.
Tendintele in moda pentru costume de baie 2008 aduc modele de costume cu dungi, animal print sau diferite imprimeuri.

 

In cazul in care nu ai o silueta de silfida e recomandat sa optezi pentru modele de costume de baie uni si in culori nu foarte deschise.
Tot pentru siluete mai plinute sunt recomandate tipurile de costume de baie intregi, nu foarte decoltate pe coapsa.
Daca nu ai nici cea mai mica problema cu silueta, in cazul in care nu esti adepta modelelor colorate, poti foarte bine sa iti alegi un costum intr-o singura culoare.
Depinde de preferintele tale daca vei alege ca modelul de costum de baie ales sa fie alcatuit dintr-o singura piesa sau sa fie unul format din doua piese.

eLady.ro te ajuta sa faci cea mai buna alegere a costumului de baie pentru vara 2008. In acest caz, cea mai buna alegere va fi una inspirata din modelele de costume de baie ale marilor case de moda pentru vara 2008.
Creatorii de moda propun pentru aceasta vara diferite modele de costume de baie formate din doua piese. Daca alegi un costum tip bikini poti fi sigura ca lumea va intoarce capul dupa tine pe plaja. Ca sa fii sigura ca esti in trenduri ai grija ce alegeri faci. In vara anului 2008 se poarta costumele cu sutienul legat dupa gat, iar bikinii trebuie sa aiba neaparat accesorii in partile laterale. Daca vrei sa porti un astfel de costum de baie, trebuie sa ai mare grija si la dieta ta, pentru ca orice gram "in plus" va fi extrem de vizibil.

Trendurile 2008 aproape ca impun purtarea unor costume de baie pentru vara 2008 care trebuie sa fie cat mai decoltate, in culori vii sau modele animal print.
Trebuie insa ca aceste modele sa se potriveasca si cu tipul sileutei tale si sa iti si placa.
Vezi galeria de moda cu modele de costume de baie 2008!

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 1.

Comentarii postate (1)
andreea - 06/02/2008

superbe costumele...cele intregi iti dau o oarecare stare de "glamour",ceea ce le place femeilor..

Moda

Sfaturi de stil pentru rochii si fuste

Rochia este o piesa vestimentara eleganta si co...

Moda

Cinci perechi de pantofi pentru o viata!

Modelele de pantofi care nu trebuie sã î...

Celebs & Style

Ricky Martin se casatoreste cu Carlos Gonzales Abella

In urma cu aproape doi ani, in martie 2010,&nbs...

Relatii & Sex

Cum sa fii sexy doar prin atitudine si gesturi

Uneori sa iti dai seama ce i se pare unui barba...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...