Va aflati in:

Articole / Moda

In & Out in moda 2007

Publicat: 06.01.2007

Hot in moda 2007Pantaloni cu talie inalta, colanti sau pantaloni purtati pe sub rochii, botul rotunjit la incaltaminte, rochii si camasi cu talia bine marcata - anul care tocmai s-a incheiat a adus schimbari majore in domeniul vestimentar.

2006 a adus schimbari majore in domeniul vestimentar. Moda anilor ’80 a revenit in forta, dar nu se poate vorbi de o imitatie a acesteia, ci mai degraba de o reinventare a acelui stil vestimentar. Schimbarile importante care au aparut pe podiumurile prezentarilor de moda sunt pretextul ideal pentru ca doamnele si domnisoarele sa-si achizitioneze cat mai multe haine. Asta si pentru ca s-a renuntat la multe dintre modelele de croieli din sezoanele trecute. Pantalonii cu talie foarte joasa au cazut in dizgratie, iar locul lor a fost luat de cei cu o talie medie spre inalta. Aceasta nu poate fi decat o veste buna pentru doamnele si domnisoarele care vor sa para mai inalte. Fie ca este vorba de blugi sau de pantaloni, se va purta modelul stil pana.

ce se poarta in 2007Pantalonii evazati va trebui si ei inlaturati din garderoba, pentru a face loc celor trei sferturi, pana la genunchi sau foarte scurti.
Acelea dintre dumneavoastra care au o silueta de invidiat pot sa poarte pantaloni scurti si iarna, daca ii asorteaza cu o pereche de cizme inalte.

O data cu pantalonii cu talie joasa, si bluzele foarte scurte, care lasau o parte din abdomen la vedere, au cam inceput sa dispara din colectiile creatorilor de moda.
In plus, rochiile tip camasa sunt in voga in aceasta perioada.

Alta noutate in moda 2007 o constituie colantii, care pana nu demult erau purtati doar de copii. Incepand cu acest sezon, colantii care au aparut in cele mai variate modele si culori se vor purta pe sub rochii sau fuste (acestea pot fi foarte scurte).

moda in anul 2007Printre lucrurile la care va trebui sa renuntati se numara si incaltamintea cu botul foarte alungit, care a ajuns desueta. In schimb, incaltarile cu botul rotund au devenit vedetele noului sezon.
Pe langa faptul ca acestea dau un plus de eleganta unei tinute, o astfel de incaltaminte face piciorul sa para mai mic.

Schimbarea integrala a unei garderobe poate afecta drastic chiar si cele mai consistente bugete. In acest caz ar fi bine sa stiti cum sa modificati hainele pe care le aveti. Mai intai va trebui sa achizitionati cateva articole vestimentare care sunt in mare voga in moda 2007 si pe care sa le asortati apoi cu haine pe care le aveti din sezonul trecut.
Pana la urma, fiecare stil vestimentar trebuie sa fie unic, nu este nevoie sa copiati toaletele vedetelor, pentru ca veti fi mult mai apreciate daca veti „indrazni“ inovatii proprii. In plus, nu uitati ca o haina trebuie sa stea bine pe dumneavoastra.
Va trebui sa alegeti croielile care va avantajeaza si sa le evitati pe celelalte. Astfel, daca aveti soldurile foarte late, ar fi indicat sa evitati pantalonii stil pana si sa purtati unii cu o croiala clasica.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cinci perechi de pantofi pentru o viata!

Modelele de pantofi care nu trebuie sã î...

Moda

4 motive intemeiate pentru cumpararea unei cutii de bijuterii

Orice proprietar de bijuterii care nu are inca ...

Celebs & Style

4 secrete de la Cameron Diaz

Frumoasa actrita de 43 de ani este o gurmanda s...

Animale de companie

Boli de ficat la catei: metode de diagnosticare

Cand mergi la doctor cu un catel "care nu ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...