Va aflati in:

Articole / Moda

Jeansii: in ce situatii avem voie sa ii purtam

Publicat: 09.07.2015

blugistar_400Jeanşii sunt preferaţii tuturor, la un moment dat. Sunt uşor de purtat, rezistenţi, se potrivesc multor ţinute şi nu necesită îngrijiri speciale. Însă care sunt situaţiile în care îi putem purta şi în care nu?

Purtăm jeanşi la birou?

Când vine vorba de ţinuta office, regulile principale sunt dictate de compania în care lucrezi. Există anumite locuri în care chiar şi pantalonii scurţi sunt permişi – ce-i drept, extrem de rare. Însă în majoritatea cazurilor, jeanşii sunt acceptaţi, dacă sunt integraţi potrivit în anumite ţinute. Spre exemplu, cu o cămaşă simplă şi o pereche de pantofi stiletto, poţi realiza o ţinută potrivită pentru 90% dintre job-uri. În procentul de 10% vor intra cazurile în care eşti avocat, judecător, ai întâlniri de afaceri extrem de importante etc.

Jeanşii, permişi în club sau nu?

De cele mai multe ori, răspunsul este „da”. Chiar şi atunci când cluburile sunt mai exclusiviste, poţi face anumite combinaţii de haine astfel încât să creezi ţinute de-a dreptul chic. Încearcă să alegi însă modele de jeanşi mai speciali, eventual cu imprimeuri sau diverse aplicaţii. Le poţi găsi şi pe StarShinerS.ro, spre exemplu, în sugestii de purtare ce te pot inspira.

La un cocktail

În aceste situaţii nu este recomandat să porţi pantaloni din denim pentru că dress-code-ul este unul formal.

La şcoală, în vizite sau în excursii

Aici, ai toată libertatea în alegerea jeanşilor preferaţi. Fie că sunt stilul masculin, mai largi, „skinny jeans” sau evazaţi, poţi purta cu încredere orice model. Singurul criteriu este să îţi vină bine şi să te avantajeze modelul. Spre exemplu, cei evazaţi, care sunt extrem de populari în ultima vreme, nu vor avantaja femeile cu siluetă tip pară, ori pe cele foarte slabe.

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Tinuta de casa

O data ce am ajuns acasa, dorim sa ne imbracam ...

Mirese si Nunti

Mirese: Culoarea parului si machiajul

Machiajul este foarte important pentru o femeie...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa iti ceri iubita in casatorie in Ajunul Craciunului

Ajunul Craciunului e un moment pentru oameni sa primeasca cadouri care nu sunt foarte romantice. Cu toate acestea, pentru altii care traiesc povesti de dragoste, Ajunul Craciunului poate fi romantic. Daca vrei sa iti ceri de sotie iubita de Sarbatori, atunci trebuie sa citesti acest material.