Va aflati in:

Articole / Moda

Pantaloni la moda in 2010

Publicat: 29.09.2009

Pantaloni la moda 2010, ce pantaloni se poarta in 2010, modele de pantaloni trendy, pantaloni de stofa, pantaloni cu talie joasa, pantaloni la moda, tinute cu pantaloni, pantaloni trendyDupa ce timp de cativa ani lumina reflectoarelor a cazut mai mult pe o multime de modele de fuste si rochiilor, purtatul pantalonilor a revenit in forta in lumea modei.
Purtatul fustelor si rochiilor s-a datorat poate si comodatii noastre in genul „Pun o fusta pe mine si sunt gata  intr-o secunda“. De vreo trei anisori, de cand a redevenit un element vestimentar obligatoriu pentru garderoba oricareia dintre noi, fusta a schimbat mult in bine stilul multora dintre noi, pentru aerul de elganta stilata pe care il imprima purtatoarei.
Insa dupa varile caniculare si dupa ce marile care de moda au anuntat  ultimele trenduri din lumea modei, suntem gata pentru revenirea la purtatul pantalonilor.
Si acest lucru se intampla nu numai  pentru ca toamna si iarna nu sunt chiar cele mai potrivite anotimpuri pentru etalarea unei fuste-creion combinata cu tocuri cui si ciorapi, ci si pentru ca pantalonii nu s-au mai aflat in prim-planul showurilor de moda de aproape trei ani...

trend report pantaloni in 2010, cu ce imbracam pantalonii, ce modele de pantofi se potrivesc la pantaloniCe modele de pantaloni se poarta
Tendintele ne arata ca in moda pentru acest sezon toamna/iarna 2009/2010, ionsa si in primavara/vara 2010, sunt si vor fi foarte la moda pantalonii drepti, cu talie inalta si colantii care "incearca" sa ne tina loc de pantaloni. In plus, acum se poarta modelele de pantaloni in acceptiunea lor clasica: tot felul de pantaloni eleganti, de stofa, calcati la dunga, care ne fac sa aratam sexy si sofisticate. Croiala larga, o idee evazata, reprezinta elementul special al modei pentru pantalonii la moda in 2009/2010.
Acest stil de crioala pentru pantaloni a fost deja adoptat de cele mai mediatizate vedete de la Hollywood si este prezent in colectia Giorgio Armani moda 2010. In plus, pantalonii pana au inregistrat si ei o revenire spectaluloasa in colectia Gucci moda 2010.

Hot trends: Tinute cu pantaloni
Putem spune ca nici o pereche de pantaloni nu va da atata feminitate purtatparei ca o rochie, indiferent de croiala acesteia, insa trebuie sa recunoastem ca purtatul antalonilor are mult mai multe avantaje. In primul rand, nu este deloc de neglijat ca ne tin de cald in sezonul rece, si mai si sunt si comozi si deosebit de practici. Alt avantaj pe care il prezinta purtatul unor tinute cu pantaloni este acela ca asa vom putea combina o multime  de modele de topuri, camasi sau bluzite care sa ne puna in evidenta.

ce modele de cizme se potrivesc la pantaloni, tendinte moda pantaloni, pantaloni toamna/iarna 2009, pantaloni vara 2010, moda la pantaloni, pantaloni si botineModa 2010: Modele de pantaloni
Trend report: Pantalonii cu talie inalta, pe care i-am vazut pe podiumurile de prezentare pentru moda toamna/iarna 2009 si moda 2010, sunt putin mult mai pretentiosi la purtat. Trebuie sa tii cont ca daca faci parte dintre persoanele care nu sunt foarte inalte alegerea lor nu este obligatoriu si cea mai inspirata, in special pentru modelele de pantaloni largi si evazati. Evita sa te incalti cand porti asa ceva cu perechea  ta favorita de balerini. Pantalonii cu talie inalta se combina cel mai bine cu tocuri inalte tip stiletto. Croiala modelelor pantaloni la moda in toamna/iarna 2009/2010 si in moda 2010„ necesita materiale care ne dau impresia ca se scurg, fluide, cele mai potrivite pentru drapaje, cum sunt crepul si tesaturile fine si usoare din lana si bumbac.  Retine ca majoritatea modelelor trendy ale acestor pantalonilor de acest tip sunt negri ori gri petrol.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Halle Berry va lansa o linie de lenjerie intima

Actrita Halle Berry va lansa in 2015 in magazi...

Celebs & Style

Leonardo DiCaprio s-a despartit de Erin Heatherton

Cunoscutul si apreciatul actor american Leonar...

Celebs & Style

Eva Longoria si Eduardo Cruz s-au despartit definitiv

Povestea de dragoste chiar s-a terminat pentru ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara