Va aflati in:

Articole / Moda

Tendintele modei in primavara 2009

Publicat: 20.01.2007

Primavara acestui an aduce tendinte pentru toate buzunarele si toate stilurile, podiumurile fiind umplute de creatii atat in linii elegante dar si in linii sport. Criza economica a determinat designerii sa ofere o gama foarte variata de vestimentatii, impresionante prin originalitate, constructii geometrice, rochii diafane de zeite, tinute sport deosebite, toate sunt gata de purtat si sunt definite de un singur atribut comun: feminitate. Stim ca nu va spunem nimic nou, dar repetitia este mama invataturii.

Tendintele modei in primavara 2009: Stilul High Tech

Un stil ce se incadreaza in era tehnologiei 3D, descris de manipularea materialelor prin indoire, rasucire, taiere catre cele mai pure linii geometrice. Curbele, cercurile, romburile construiesc tinute pline de eleganta dar cu un straniu aparte, desprins din lumea fantezista a filmelor SF.

Tendintele modei in primavara 2009: Upside down
Primavara aceasta este imbracata in culorile toamnei, designerii prezentand tinute in linii simple pudrate de nuante pastelate: aramiu, bej, argintiu, verde, galben, mov. Feminitatea absoluta este intruchipata de volane, carouri, dungi si de linii ce urmaresc linia siluetei.

Tendintele modei in primavara 2009: Look de zeita greaca

In timpuri atat de nesigure, este bine sa porti ceea ce merge si ceea ce merge cu siguranta sunt rochiile diafane inspirate de zeitatile fascinante ale Legendelor Olimpului sau de zanele ce plutesc nestingherite in basme. Indiferent de nuante, culorile sunt pure, materialele matasoase, liniile aerisite iar rochiile cad pana in pamant, oferind o senzatie incredibila de imponderebilitate.

Tendintele modei in primavara 2009: Inspiratie islamica
Pantaloni turcesti, turbane, materiale pretioase, rochii traditionale marocane, tipare orientale in nuante specifice, toate se aduna in aceasta tendinta plina de pasiunea si farmecul lumii rasaritene cu cer instelat si muzica de matase.

Tendintele modei in primavara 2009: Sport trend
Lumea modei se schimba iar tinutele sport foarte comode devin un must-have al acestei primaveri, tinute care indeamna la miscare, la sanatate dar reusesc sa pastreze feminitatea prin culori pastelate si materiale fluide matasoase. Bineinteles ca tinutele sunt dedicate firilor mai sportive, dar cu greu pot fi purtate in sala de fitness.

Tendintele modei in primavara 2009: Ludic style
Noua generatie de designeri duce feminitatea pe culmile dramatismului prin tinute teatrale pline de intrigi si decadenta. Culorile stridente, materialele nonconformiste, liniile neobisnuite se aduna in aceasta tendinta destinata femeilor puternice care stiu sa poarte vestimentatii impozante pregatite sa le scoata in evidenta.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cand este bine sa lasi pantofii cu toc acasa

Pantofii cu toc sunt, probabil, cei mai indragi...

Celebs & Style

Uite cum arata Jennifer Lopez in costum de baie!

Uau! Jennifer Lopez isi arata pieptul din cost...

Produse

Prezentarea magazinului online Somproduct

Vanzarile in mediul online de produse Home &...

Produse

Produse de ingrijire pentru bebelusi – ghidul viitoarei mamici

Orice mamica isi doreste cele mai bune produse ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara