Va aflati in:

Articole / Povesti

Pitiponcus Steroidus

Publicat: 29.08.2015

pitiponcus_steroidus_400
Da, mama, sunt pitiponc!

Ușor de recunoscut după jpeg-ul plin cu mușchi de la poza de profil, Pițiponcul de Avatar (sau in latina Pitiponcus Steroidus) se place la fel de mult pe sine precum Pițipoanca de Profil, cu care se înrudește prin comportament, habitat si mod de viata. Corpul său pare a fi cel mai important lucru pentru el, de vreme ce își petrece un timp îndelungat îngrijindu-l, țesălându-l, admirându-l sau fotografiindu-l. Initulate sugestiv ("eu la sală1", "eu la sală2", "eu la sală3", "eu la plajă", "eu cu un tovarăș de la sală") fotografiile sale au un dublu rol: de a-i asigura un argument intelectual puternic atunci când se află în căutarea unei partenere în perioadele de boncăluit și de a-i înspăimânta pe eventualii dușmani, îndepărtându-i de vizuina sa sau a partenerei.

Pitiponcus steroidus preferă comunicarea nonverbală, cu poze și onomatopee. Deseori, recurge la singura expresie cunoscută pe care o așterne de obicei pe wall-ul prăzilor vizate: "Hei, fată, ești combinată? Te scot în oraș diseară?".

Așadar, dialogul cu Pițiponcul de Avatar nu este posibil, el răspunzând doar cu poze
(precum "eu la sală din nou") la orice întrebare, chiar și atunci când este vorba despre vreme. Preferă epilatul pe piept oricărei cărți sau reviste.

Text: Fabio Carstea
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Povesti

Likeis milogus

Cerseala de like-uri si petardele care se cred ...

Povesti

O aniversare super misto

In Un Paste minunat cu vecinii v-am povestit cu...

Mirese si Nunti

Sandale de mireasa

Preferi sandalele in locul pantofilor? Nici o ...

In forum despre Povesti
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Topul celor mai spectaculoase cereri in casatorie

Pentru multi, cererea in casatorie este cat se poate de simpla, transformandu-se chiar intr-un cliseu: un restaurant, un pahar cu sampanie, muzica buna si intrebarea de milioane. Pentru altii insa, aceste momente reprezinta oportunitatea de a-si pune mintea la contributie si de a deveni inventivi.