Va aflati in:

Articole / Povesti

Pitiponcus Steroidus

Publicat: 29.08.2015

pitiponcus_steroidus_400
Da, mama, sunt pitiponc!

Ușor de recunoscut după jpeg-ul plin cu mușchi de la poza de profil, Pițiponcul de Avatar (sau in latina Pitiponcus Steroidus) se place la fel de mult pe sine precum Pițipoanca de Profil, cu care se înrudește prin comportament, habitat si mod de viata. Corpul său pare a fi cel mai important lucru pentru el, de vreme ce își petrece un timp îndelungat îngrijindu-l, țesălându-l, admirându-l sau fotografiindu-l. Initulate sugestiv ("eu la sală1", "eu la sală2", "eu la sală3", "eu la plajă", "eu cu un tovarăș de la sală") fotografiile sale au un dublu rol: de a-i asigura un argument intelectual puternic atunci când se află în căutarea unei partenere în perioadele de boncăluit și de a-i înspăimânta pe eventualii dușmani, îndepărtându-i de vizuina sa sau a partenerei.

Pitiponcus steroidus preferă comunicarea nonverbală, cu poze și onomatopee. Deseori, recurge la singura expresie cunoscută pe care o așterne de obicei pe wall-ul prăzilor vizate: "Hei, fată, ești combinată? Te scot în oraș diseară?".

Așadar, dialogul cu Pițiponcul de Avatar nu este posibil, el răspunzând doar cu poze
(precum "eu la sală din nou") la orice întrebare, chiar și atunci când este vorba despre vreme. Preferă epilatul pe piept oricărei cărți sau reviste.

Text: Fabio Carstea
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Povesti

Sarmale si zapada

Pe pervazul geamului fulgii s-au adunat gramada...

Povesti

Rochia neagra si pantofii rosii

Totul a inceput intr-o seara, cand a venit acas...

Celebs & Style

Eva Longoria si Eduardo Cruz s-au despartit definitiv

Povestea de dragoste chiar s-a terminat pentru ...

Sanatate

Tratamentul migrenei cu triptani

Continuare de la - Migrena: Tipuri de durere si...

Sanatate

Albirea prematura a parului

Cand vezi oameni in varsta cu parul alb nu ti s...

In forum despre Povesti
Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...