Va aflati in:

Articole / Povesti

Pitiponcus Steroidus

Publicat: 29.08.2015

pitiponcus_steroidus_400
Da, mama, sunt pitiponc!

Ușor de recunoscut după jpeg-ul plin cu mușchi de la poza de profil, Pițiponcul de Avatar (sau in latina Pitiponcus Steroidus) se place la fel de mult pe sine precum Pițipoanca de Profil, cu care se înrudește prin comportament, habitat si mod de viata. Corpul său pare a fi cel mai important lucru pentru el, de vreme ce își petrece un timp îndelungat îngrijindu-l, țesălându-l, admirându-l sau fotografiindu-l. Initulate sugestiv ("eu la sală1", "eu la sală2", "eu la sală3", "eu la plajă", "eu cu un tovarăș de la sală") fotografiile sale au un dublu rol: de a-i asigura un argument intelectual puternic atunci când se află în căutarea unei partenere în perioadele de boncăluit și de a-i înspăimânta pe eventualii dușmani, îndepărtându-i de vizuina sa sau a partenerei.

Pitiponcus steroidus preferă comunicarea nonverbală, cu poze și onomatopee. Deseori, recurge la singura expresie cunoscută pe care o așterne de obicei pe wall-ul prăzilor vizate: "Hei, fată, ești combinată? Te scot în oraș diseară?".

Așadar, dialogul cu Pițiponcul de Avatar nu este posibil, el răspunzând doar cu poze
(precum "eu la sală din nou") la orice întrebare, chiar și atunci când este vorba despre vreme. Preferă epilatul pe piept oricărei cărți sau reviste.

Text: Fabio Carstea
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Povesti

Revelion in pampers

In a doua zi de Craciun, dupa petrecerea de po...

Povesti

Mi-ai mancat zilele! Eu nu mi-am trait viata! Vreau sa traiesc!

Indepartarea se produce incet. Marile prabusiri...

Sanatate

Mierea de Manuka - 5 motive pentru care o iubim

Mierea de Manuka este produsa doar in Noua Zeel...

In forum despre Povesti
Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

4 sfaturi pentru achizitionarea inelului de logodna

Din multitudinea de modele de inele de logodna, cum vei sti care este cel mai potrivit pentru ea? E mult mai simplu sa iti duci la bun sfarsit misiunea, daca urmezi cateva sfaturi esentiale: