Va aflati in:

Articole / Psihologie

Cinci lucruri pe care trebuie sa le faci pentru tine, indiferent de varsta

Publicat: 25.05.2015

psihologie, vacante, femei, sport, stare de bine, progres, calatorii, sanatate,echilibru emotional


Ai un job stabil, poate o familie, munceşti mult şi încerci să le faci pe plac celor din jurul tău. Însă există momente în care toate aceste eforturi se pot întoarce împotriva ta, aducându-ţi stări de oboseală sau tristeţe. Pentru a le ţine departe, nu trebuie decât să faci câteva lucruri simple, pentru tine, pentru a-ţi păstra echilibrul emoţional.


Iată cinci lucruri pe care trebuie să le faci în permanenţă pentru tine:
1) Să îţi rezervi măcar o oră, în fiecare zi, pentru mişcare
Chit că faci plimbări în natură, mergi la sală sau faci gimnastică, acasă, este esenţial să te deconectezi de tot, măcar o oră în fiecare zi. Atât corpul, cât şi creierul tău au nevoie de scurte pauze, în care să se simtă mai bine.

2) Învaţă ceva nou în mod frecvent
Asta nu înseamnă că trebuie să te înscrii din nou la facultate. Însă poţi face cursuri online, poţi descoperi în permanenţă cărţi noi şi domenii interesante ce îţi vor face plăcere.

3) Călătoreşte!
Nu există prea multe persoane cărora să nu le placă excursiile. Ele ne fac să ne simţim mai bine şi atunci trebuie să investeşti şi în asta. Dacă nu îţi permite bugetul, la un moment dat, poţi să îţi faci un credit de nevoi personale chiar pentru asta, pentru că poţi returna uşor banii. Banca Transilvania are o campanie până pe 31 mai, prin care poţi beneficia de mai multe oferte, inclusiv pentru credite de nevoi personale, aşa că îţi poţi plănui de pe acum următorul concediu!

4) Cunoaşte oameni noi!
Dacă ai deja o familie, nu înseamnă că nu trebuie să cunoşti oameni noi. Te poţi împrieteni cu diverşi oameni şi atunci vei avea parte de experienţe minunate!

5) Răsfaţă-te!
Din când în când, o sesiune de shopping sau de spa va face minuni! Pentru că vor reuşi să te deconecteze de la grijile cotidiene, care îţi dau bătăi de cap atât de mari. O dată pe săptămână merită să te răsfeţi cum ştii mai bine!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Psihologie

Daca esti intr-o relatie, nu iti uita prietenii!

Nu pot sa-mi inteleg prietenele care dupa ce in...

Psihologie

Ce este indragostirea

A fi indragostit poate fi exprimat foarte plast...

Celebs & Style

Ricky Martin se casatoreste cu Carlos Gonzales Abella

In urma cu aproape doi ani, in martie 2010,&nbs...

Produse

Cadouri last minute de 8 Martie: 5 idei salvatoare

Pentru noi, femeile, inceputul primaverii st...

Produse

Cara, testele de sarcina

Esti insarcinata sau nu? Poti sa-ti confirmi ba...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cele mai ciudate 10 superstitii legate de inelul de logodna si de cererea in casatorie

Nunta este evenimentul in jurul caruia circula tot felul de suprstitii, care mai de care mai ciudate sau mai amuzante. Stiai oare ca exista o multime de superstitii legate si de inelul de logodna, sau chiar de cererea in casatorie? Verifica lista de mai jos si vezi care sunt cele mai ciudate dintre ele!