Va aflati in:

Articole / Psihologie

Cinci lucruri pe care trebuie sa le faci pentru tine, indiferent de varsta

Publicat: 25.05.2015

psihologie, vacante, femei, sport, stare de bine, progres, calatorii, sanatate,echilibru emotional


Ai un job stabil, poate o familie, munceşti mult şi încerci să le faci pe plac celor din jurul tău. Însă există momente în care toate aceste eforturi se pot întoarce împotriva ta, aducându-ţi stări de oboseală sau tristeţe. Pentru a le ţine departe, nu trebuie decât să faci câteva lucruri simple, pentru tine, pentru a-ţi păstra echilibrul emoţional.


Iată cinci lucruri pe care trebuie să le faci în permanenţă pentru tine:
1) Să îţi rezervi măcar o oră, în fiecare zi, pentru mişcare
Chit că faci plimbări în natură, mergi la sală sau faci gimnastică, acasă, este esenţial să te deconectezi de tot, măcar o oră în fiecare zi. Atât corpul, cât şi creierul tău au nevoie de scurte pauze, în care să se simtă mai bine.

2) Învaţă ceva nou în mod frecvent
Asta nu înseamnă că trebuie să te înscrii din nou la facultate. Însă poţi face cursuri online, poţi descoperi în permanenţă cărţi noi şi domenii interesante ce îţi vor face plăcere.

3) Călătoreşte!
Nu există prea multe persoane cărora să nu le placă excursiile. Ele ne fac să ne simţim mai bine şi atunci trebuie să investeşti şi în asta. Dacă nu îţi permite bugetul, la un moment dat, poţi să îţi faci un credit de nevoi personale chiar pentru asta, pentru că poţi returna uşor banii. Banca Transilvania are o campanie până pe 31 mai, prin care poţi beneficia de mai multe oferte, inclusiv pentru credite de nevoi personale, aşa că îţi poţi plănui de pe acum următorul concediu!

4) Cunoaşte oameni noi!
Dacă ai deja o familie, nu înseamnă că nu trebuie să cunoşti oameni noi. Te poţi împrieteni cu diverşi oameni şi atunci vei avea parte de experienţe minunate!

5) Răsfaţă-te!
Din când în când, o sesiune de shopping sau de spa va face minuni! Pentru că vor reuşi să te deconecteze de la grijile cotidiene, care îţi dau bătăi de cap atât de mari. O dată pe săptămână merită să te răsfeţi cum ştii mai bine!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Psihologie

Despre frica

In ultimul timp auzim tot mai des vorbindu-se d...

Psihologie

Cum sa trezesti Spiritul Craciunului in tine

Pe masura ce trece sitimpul si imbatranim, pres...

Celebs & Style

Sandra Bullock se considera binecuvantata

Sandra Bullock a glumit la Access Hollywood ca...

Calatorii si Vacante

Muntele Sinai

Pe muntele Sinai de-a lungul drumului lui Moise...

Calatorii si Vacante

Templele Indiei

India, tara care a dat nastere la doua mari re...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa nu ai picioare umflate a doua zi dupa nunta

Nunta este un eveniment la care orice fata viseaza inca din copilarie. Rochia alba impresionanta, machiajul perfect, coafura impecabila, iubirea vietii la brat, familia si prietenii, ce ai mai putea sa iti doresti pentru o nunta perfecta?