Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

8 lucruri pe care le face un barbat cand este indragostit profund, nebuneste de tine

Publicat: 27.09.2018

8 lucruri pe care le face un barbat cand este indragostit profund, nebuneste de tineBarbatii, asa cum stim, sunt sexul puternic care nu isi exprima starile emotionale complexe. Intotdeauna misteriosi, reci si rezervati, rar isi dezvaluie emotiile pure si sentimentele autentice.
Oricum, un barbat poate fi esenta frugalitatii si a pragmatismului, dar stereotipurile de a fi indiferent si puternic atunci cand emotiile il coplesesc nu sunt nici macar aproape de realitate.
Daca un barbat se indragosteste, el iubeste din inima. Apoi el nu va mai cunoaste nimic altceva decat intimitatea adevarata si loialitate infinita.

Cand un barbat se indragosteste, iubeste cu fiecare radacina si fibra a fiintei sale. Iar daca te iubeste, va face  urmatoarele lucruri pentru tine:

1. Te va respecta pentru cine esti
Cand te iubeste, va iubi fiecare parte din sufletul tau. El iti va respecta unicitatea si inima salbatica. De asemenea, el va imbratisa toate lucrurile, cum ar fi defectele, ranile si bagajele tale emotionale. El va respecta tot ce este al tau.

2. El te va proteja si vei ramane langa tine la fiecare pas
Adevarata iubire este dezinteresata. Va sacrifica orice pentru dragostea ta. Cand un barbat se indragosteste profund de tine, te va iubi pe tine nebuneste. Va incerca sa te tina in siguranta si sa ramana langa tine la fiecare pas. Mai ales cand iti va fi greu, vei sti ca e acolo, Doar pentru tine.

3. Isi va aminti mereu de lucrurile mici care te fac sa zambesti

Daca lucrurile mici care te fac fericita ii stau la indemana, se va bucura sa ti ofere: alegerea florii tale preferate din gradina mamei, bilete la filmele care ti-ar placea si chiar sa iti sarutae fruntea cand nu te astepti. De asemenea, te va iubi ca si cum ziua de maine nu ar exista niciodata.

4. Va asculta fiecare cuvant pe care il spui
O sa asculte fiecare cuvant pe care-l spui, fiecare durere pe care o ai in inima ta. Poate chiar sa inteleaga tot ceea ce ai in minte, doar privindu-ti cu atentie ochii si ascultand tot ce trebuie sa ii impartasesti.

5. Va fi cel mai mare sprijin al tau
Cand un barbat te iubeste, va fi cel mai mare sprijin al tau. El te va motiva pentru a-ti atinge toate vsele si obiectivele pe care le ai. Va fi intotdeauna cu tine sa te ajute sa cresti si mai mult. El este cel mai mare sustinator al tau. Si nu va fi intimidat de succesul tau, dar va fi mai incantat si mai bucuros dcat daca ar fi fost al lui.

6. isi va iesi din cale sa te faca fericit
Dragostea are nevoie de sacrificii si este nevoie de mult efort pentru a continua sa creasca si sa straluceasca. Cand un barbat te iubeste cu adevarat, va trece si prin foc sa te faca fericita. Va face orice pentru a face ca relatia sa se infiripe si sa creasca. Se va lupta cu orice obstacol iesit in cale pentru a arata cat de mult insemni pentru el. Asa iti arata cat de mult te iubeste.

7. Nu ii va fi teama sa isi expuna partile vulnerabile catre tine
Cand un barbat te iubeste cu adevarat, te va iubi din adancul inimii. Nu-i va fi frica sa se arate slab si vulnerabil in fata ta si el va avea incredere in tine suficient ca sa-si lase sufletul gol inaintea ta si sa-si puna inima in mainile tale. Pentru ca te iubeste, are incredere in tine.

8. El va avea grija si de oamenii din viata ta
Omul care te iubeste cu adevarat va avea grija de tine, dar nu numai de tine, ci si despre orice alta persoana din viata ta. Cei dragi tie devin foarte importanti si pentru el. El ii va percepe si respecta ca pe propria lui familie. Si ii va trata ca atare.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.