Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Cadoul potrivit pentru o aniversare

Publicat: 02.09.2015

Cadoul potrivit pentru o aniversare
Barbatii uita de obicei aniversarile – de orice fel –, iar pentru femei sunt extrem de importante. Asadar, iata de ce ne-am gandit sa realizam un scurt ghid atat pentru barbati, cat si pentru femei, cu cateva sugestii de cadouri la aniversare.
Codul bunelor maniere, traditia si superstitiile au trasat niste linii relativ clare in ceea ce priveste alegerea unui dar sugestiv. Nu dai omului batiste (ca inseamna ca vei plange dupa el), nu iei obiecte electrocasnice unei femei (ca inseamna ca ai vrea sa fie mai gospodina decat este) si multe alte reguli si superstitii care fac din alegerea cadoului potrivit un cosmar.

Dupa scurt timp

Daca cei doi din propozitie sunt impreuna de o perioada scurta (si ne referim aici la un timp de maxim un an de zile), atunci cadourile pe care ei si le pot oferi sunt nenumarate. Si, desigur, in functie de personalitatea lor si de tipul relatiei, ele se pot extinde de la obiecte din sex-shopuri pana la carti sau albume de pictura.

Unei femei pe care nu o cunosti atat de bine, ii poti face cadou obiecte de imbracaminte, dar nu foarte personale (sutien, chiloti); un tricou, o poseta, o esarfa sunt potrivite. Nici bijuteriile – insa, atentie, nu scumpe si nu din cele care implica un legamant, gen logodna – nu sunt excluse.
Unui barbat pe care nu il cunsoti atat de bine inca ii vei face o bucurie cu un ceas – daca poarta – sau orice obiect de toaleta, de la after shave la apa de toaleta.
Prin astfel de cadouri vei dovedi ca ai observat care este felul de a fi al celuilalt, cum se imbraca si cam ce preferinte are. Si vei dovedi, evident, ca-ti pasa de el/ea.
Cu un cadou sec, de genul unei sticle de vin (sau chiar o bautura alcoolica de marca) sau un buchet de flori (fie el chiar „asezonat” cu un cos elegant), nu te vei individualiza si vei da impresia ca n-ai stiut ce sa cumperi. De asemenea, evita sa cumperi cadouri prea scumpe.

Dupa un cincinal sau mai mult
Daca aniversarea voastra de cuplu numara mai multi anisori – i-am denumit noi generic „cincinal”, atunci e momentul sa dovedesti ca ai invatat ceva in anii scursi in relatie. Iar daca nu altceva, atunci macar sa faci un cadou. Unei femei cu care ai petrecut cel putin cinci ani din viata (de preferinta, ultimii cinci ani,  ii poti alege cadoul in functie de gusturile ei. Deja este OK sa cumperi lucruri mai intime (pijama, alte obiecte de imbracaminte), poti sa-i faci o surpriza placuta cu bilete la teatru, opera sau chiar cu o vacanta.
Unui barbat ii poti cumpara orice isi doreste, dar experienta arata ca ei se bucura mai ales de lucrurile cu tenta... tehnica.
La aceasta aniversare cadourile scumpe nu sunt iesite din comun, desi valoarea lor, in esenta, nu semnifica nimic, adica nu aduc un plus de romantism sau nu arata sentimente in plus. Un cadou bine ales valoreaza mult mai mult decat unul mai scump.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...