Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Cand să optezi pentru un masaj erotic?

Publicat: 24.03.2018

Cand să optezi pentru un masaj erotic?Masajele erotice nu mai sunt de mult un subiect tabu, iar acum sunt privite mai mult ca o formă profundă de relaxare după o săptămână grea la locul de muncă. Există câteva situații în care noi recomandăm un masaj erotic în București:

Cadou pentru tine în perioadele stresante
Există uneori perioade stresante în viața noastră și oricât de mult am încerca să ne relaxăm, parcă nu reușim. Un masaj erotic în București este exact ce îți trebuie într-o astfel de perioadă. Îndrăznește să pășești într-o lume magică, senzuală, fără să ții cont de prejudecățile celor din jurul tău. Așa cum femeile merg la masaje de relaxare sau la masaje anticelulitice, la fel merg și bărbații la masajele erotice pentru a se relaxa, pentru a elibera tensiunea sexuală și uneori chiar pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Însă, un masaj erotic este mult mai intens și mai complex decât un masaj de relaxare obișnuit și vizează în mod special zonele erogene. Dacă treci pragul unui salon de masaj erotic așteaptă-te să experimentezi senzații noi și să descoperi adevărata plăcere.

Cadou pentru un prieten bun sau pentru partener
Poți opta pentru un masaj erotic în București și când vrei să faci un cadou unui prieten drag sau chiar partenerului de viață. În ultimul timp, nu se mai poartă atât de mult cadourile materiale pentru că acestea își pierd cu timpul din farmec, și sunt preferate în locul lor experiențele. O astfel de experiență inedită este un masaj erotic. Dacă ai un prieten care vroia de mult să treacă pragul unui salon de masaj erotic, dar nu a avut curaj, acum este momentul să îl provoci să își trezească toate simțurile.
Masajul erotic este un cadou potrivit mai ales pentru un prieten care nu a mai fost într-o relație de destul de mult timp și are nevoie de o relaxare și de o regăsire a echilibrului sexual și a energiei sexuale. Se spune că masajul erotic este modalitatea perfectă de a te restarta din punct de vedere sexual și de a-ți descoperi noile plăceri.

Cadou la petrecerea burlacilor
De ce să angajezi o stripteuză să vină la petrecerea burlacilor când puteți muta această petrecere într-un salon de masaj erotic? Cu siguranță burlacul nu va avea nimic de obiectat și se va lăsa purtat de plăcere. Masajul erotic este unul dintre cele mai întâlnite cadouri la petrecerea burlacilor. Orice viitor mire este stresat și copleșit de emoții înaintea marelui eveniment, iar un masaj erotic are rolul de a-l relaxa și de a-l face măcar pentru o oră să uite de toate grijile. Unii privesc masajul erotic ca o adevărată desfătare înainte de viața de om căsătorit. Majoritatea saloanelor de masaj erotic au o gamă variată de servicii, începând de la masajul nud, până la cel Tantra care are rolul de a debloca energia sexuală.

Cadou pentru cuplu
Știai că există și masaje erotice pentru cuplu? Acestea au rolul de a alimenta pasiunea dintre parteneri și de a-i învăța și alte modalități de oferire a plăcerii. Masajul erotic de cuplu este ideal mai ales în momentul în care intervine monotonia, iar momentele intime își pierd din intensitate și pasiune.
După cum poți observa, există multe ocazii în care poți opta pentru un masaj erotic sau poți oferi cadou o astfel de experiență senzuală. Uită de masajul de relaxare simplu și alege ceva mult mai complex și mai profund, prin intermediul căruia poți experimenta senzații noi
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

WEDDING Tips & Tricks – Cum poti obtine o petrecere de neuitat

Ai hotarat sa te ocupi singura de organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta? Esti nerabdatoare sa te imbraci in rochia alba si sa te indrepti spre altar alaturi de iubirea vietii tale? Planificarea nuntii este un proiect complex, care necesita timp si rabdare. Pentru ca aceasta sa iasa asa cum iti doresti, trebuie sa iei decizii importante...