Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Cinci lucruri pe care barbatii le urasc in pat

Publicat: 16.05.2018

Cinci lucruri pe care barbatii le urasc in pat
Într-o relație de durată, la un moment dat, intervine inevitabil rutina, atât în viața cotidiană, cât și în dormitor. Dacă ești genul de femeie care vine mereu cu inițiative de petrecere a timpului împreună, cu noi tehnici în pat sau cu tot felul de surprize, atunci probabil că nu știi ceea ce înseamnă rutină în dormitor, deși e aproape imposibil să fii tu cea care face mereu câte ceva pentru ca relația să meargă. Deși componenta sexuală nu e cea mai importantă într-o relație, trebuie să existe un echilibru pentru ca lucrurile să funcționeze și acesta nu e mereu ușor de găsit. În afara problemelor de ordin medical, care se pot rezolva, de exemplu, cu aceste pastile de potență nou apărute pe piață și despre care se vorbește foarte mult, e important să știi câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faci în dormitor sau în relație, în general.

Nu fi pasivă
Cu toate avem perioadele noastre când suntem leneșe, vrem sărutate, vrem ca partenerul să inițieze partida de sex, însă, dacă aceste lucruri se tot repetă, trebuie să recunoști că ar fi enervant pentru oricine. Nici tu nu ți-ai dori să inițiezi mereu partidele de amor pentru că vrei, la rândul tău, să te simți dorit. Așa se întâmplă și în cazul bărbaților. Deși în România, încă mai sunt multe femei care așteaptă mereu ca persoana de lângă ele să preia mereu inițiativa, nu trebuie să fii pasivă într-o relație și, mai ales, în pat. Pentru că lucrurile nu vor merge dacă doar aștepți să ca omul de lângă tine să facă tot.

Nu fi rece
Știi genul ăla de bărbat, din ce în ce mai des întâlnit în România, care se crede macho-ul absolut, căruia nu îi place să fie atins, sărutat în public, care evită orice fel de modalitate de exprimare a afecțiunii și care susține că poate fără intimitate? Nu există. Toți bărbații vor să fie sărutați, alintați, lucru care este absolut normal. Important este să nu renunți din prima sau să-l crezi pe cuvânt atunci când îți spune că urăște să fie sărutat pe gât sau că se gâdilă atunci când îl iei de braț. Nu renunța, o să se obișnuiască, ba chiar îi și place și, la un moment dat, va resimți și lipsa acestor gesturi.

Nu fi insensibilă
Așa cum orice femeie vrea, în intimitatea dormitorului, un bărbat sensibil, așa și bărbații se așteaptă să fii sensibilă și receptivă la nevoile sale. Pentru că despre asta este vorba, de fapt. Despre maniera în care îl faci pe celălalt să se simtă cu tine. Poate că un om nu va ține minte multe lucruri dintr-o relație, însă nu va uita niciodată cum l-ai făcut să se simtă. Și trupurile bărbaților sunt sensibile, așa că femeile ar trebui să depună, la rândul lor, eforturi pentru a-i mulțumi. Și, la urma urmei, dacă ai lângă tine un bărbat care face eforturi pentru ca tu să te simți bine, de ce să fii tu cea egoistă?

Adu noul în pat
Devine plictisitor în orice relație să tot faci aceleași lucruri și tu o știi bine. Dacă viața ta amoroasă a devenit plictisitoare și te-ai săturat să faci mereu aceleași lucruri, să folosești aceleași tehnici, aceleași poziții, fă ceva ca să îndrepți lucrurile. Surprinde-l pe cel de lângă tine cu o lenjerie sexy, cu o jucărie pentru doi, cu un alt fel de mâncare poate.
Spune ceea ce simți
Am trecut de perioada când nu prea conta dacă o femeie este sau nu mulțumită în pat. Dacă nu te vei simți așa cum trebuie lângă o anumită persoană, nu-i vei sta mult alături. Dar este important să comunici dacă sunt anumite lucruri care te deranjează sau de care ai nevoie. Nimeni nu poate citi gânduri.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Da culoare nuntii tale cu ajutorul artificiilor!

Nu exista femeie care sa nu se fi gandit macar o data in viata la nunta ei: cum arata rochia, cine este alesul si cum e imbracat el, unde se va desfasura frumosul eveniment, cum arata verighetele, cate etaje are tortul si asa mai departe....