Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Dumnezeu nu iti va trimite niciodata un barbat casatorit

Publicat: 09.07.2018

Dumnezeu nu iti va trimite niciodata un barbat casatorit„Dumnezeu l-a trimis in viata mea! Ne simtim atat de bine impreuna! Ma face fericita! As vrea sa fiu cu el pentru totdeauna! ...Doar ca e casatorit momentan, insa casnicia nu ii merge bine. Si situatia de acum nu ii permite sa divorteze. Dar mi-a spus ca va divorta imediat ce va putea! Si ma rog Lui Dumnezeu sa se desparta mai repede ca sa fiu impreuna cu el!”
De cate ori ati auzit aceste lucruri in forme asemanatoare, insa avand mereu acelasi mesaj?!

"Casnicia mea nu mai merge, insa nu pot divorta chiar acum..."
Aceste lucruri se afirma extrem de des. De cate le ori le aud, se zdruncina ceva in mine pentru ca am intalnit si eu barbati casatoriti care jurau ca mariajul lor este pe duca, ca nu sunt fericiti si asa mai departe. Dar adevarul este ca ei se duc acasa la sotie in fiecare seara. Ca sarbatorile le petrec in familia cea denumita „disfunctionala” si „sursa de nefericire”.
De ce ar trebui sa cred asa ceva si de ce ar trebui sa accept postura de amanta?
De ce as vrea sa fiu intr-o relatie cu un barbat deja casatorit cu alta femeie?
Cum as putea sa cred ca Dumnezeu mi-ar binecuvanta viata cu sotul altcuiva?!
Mie, la intrebarile acestea, toate raspunsurile imi dau cu virgula-radical-cosinus...

Daca un barbat vrea cu adevarat sa fie cu tine si este prins intr-o casnicie care nu mai functioneaza, spune-i sa-si rezolve situatia

Da-i un timp sa rezolve (insa tot ce trece de trei luni deja inseamna ca nu te mai minte el, ci te pacalesti singura) si apoi se poate intoarce la tine.
Dar chiar vrei ca un barbat sa-si lase sotia pentru tine? Pentru ca sunt sanse ca el sa te lase si pe tine pentru altcineva la un moment dat. Integritatea, barbatia lui ar trebui sa-l faca sa vrea sa faca singur ceea ce trebuie. Ce este corect si fata de sotia pe care nu o mai iubeste (cum spune el), si pentru tine. Si chiar si pentru statutul lui de barbat care are coloana vertebrala.

FUGI! Dumnezeu nu iti va trimite niciodata sotul  unei altei femei!
Toata gama de afirmatii facute de catre barbatii casatoriti care isi inseala sotiile sunt, de cele mai multe ori, minciuni pentru a te baga in pat sau pentru a satisface o nevoie emotionala sau chiar financiara de moment, nevoie pe care el a decis ca sotia lui nu o implineste. Afirmatia anterioara este una dura, stiu. Dar in toate mariajele cu probleme nu exista niciodata un singur vinovat. O data ce sotii nu mai reusesc sa comunice, nu mai sunt prieteni, dinamica relatiei se schimba si accentul nu se mai pune pe uniunea dintre cei doi, pe cuplu, ci se concentreaza asupra nevoilor individuale ale fiecaruia dintre ei. Casatoria este un legamant intre doi oameni, un legamant binecuvantat de Dumnezeu. Daca esti o femeie singura care cedeaza avansurilor unui barbat casatorit sau doresti sa ai barbatul unei alte femei, devii automat un factor distrugator al legamantului sacru al casatoriei.

”Ceea ce Dumnezeu a unit, omul sa nu desparta  [Matei 19: 6].
Deci cum ai putea sa te rogi la Dumnezeu ca el sa divorteze?!

Text: Diana (ma puteti urmari si pe facebook)
Citeste si De ce barbatii casatoriti cauta femei singure pentru aventuri
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Modele de inele de logodna la moda

Inelul de logodna este purtat de femeie la mana stanga, pe degetul inelar si simbolizeaza faptul ca aceasta urmeaza sa se casatoreasca. In societatea moderna, barbatul daruieste inelul de logodna viitoarei sale sotii dupa ce aceasta i-a acceptat cererea in casatorie.