Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Jucariile pentru adulti - cat de mult le iubesc atat femeile, cat si barbatii

Publicat: 04.06.2019

Jucariile pentru adulti - cat de mult le iubesc atat femeile, cat si barbatiiPopularitatea jucariilor sexuale a crescut foarte mult in ultimii zece ani si cercetarile arata ca tabuurile care inconjoara vibratoarele sau alte dispozitive pentru placere individuala sau reciproca se dizolva pe masura ce foarte multi indivizi si cupluri ating un nivel mai intim in relatii prin intermediul tehnologiei.

Imbunatatirea placerii fizice amelioreaza cu siguranta si bucuria sexuala. Dar cum afecteaza jucariile sexuale impactul satisfactiei pe care ambii partenerri o simt? Unele cercetari cu privire la modul de utilizare a jucariilor sexuale scot in lumina faptul ca placerea in pat si in relatie pot sa fie diferite pentru parteneri in functie de sex.

Un studiu reprezentativ condus de Michael Reece, a examinat prevalenta utilizarii jucariilos sexuale in randul barbatilor heterosexuali in comparatie cu femeile. A fost intrigat de faptul ca barbatii heterosexuali care folosesc jucarii sexuale cu partenerele lor au raportat un nivel scauzt de satisfactie decat cei care nu au folosit niciodata astfel de jucarii. Cercetatorii au gasit o explicatie.

Se pare ca cei mai multi barbati au acceptat sa foloseasca jucarii sexuale doar pentru a creste nivelul de placere al partenerului si au uitat de propria placere motiv pentru care satisfactia sexuala a scauzt. Acestea fiind spuse sunt multi barbati care folosesc vibratoare in cuplu sa o faca doar pentru ca partenera lor a sugerat asta chiar daca ei in realitate nu voiai.
Insa, o mare parte dintre barbati au recunoscut faptul ca prefera sa foloseasca jucarii sexuale in intimitate atunci cand se masturbeaza. Una dintre cele mai populare astfel de jucarii recomandata la nivel mondial este Fleshlight un dispozitiv cu o forma speciala ideal pentru masturbare. In aceste momente barbatii spun ca au avut un nivel de satisfactie ridicat ceea ce inseamna ca jucariile sexuale sunt foarte populare si printre ei, contrar a ceea ce se credea pana nu demult.

Cuplurile care au posibilitatea de a explora noi metode in pat, inclusiv cu ajutorul jucariilor sexuale, au o viata sexuala mult mai buna si mentin pasiunea si dorinta la cele mai inalte cote pe parcursul relatiilor de lunga durata. S-a constatat ca femeile si barbatii care au raportat senzatia de satisfactie fata de relatiile lor au folosit din cand in cand si jucarii sexuale. Acest lucru este valabil in special in cazul cuplurilor care sunt de mult impreuna si care gasesc jucariile sexuale cel mai bun aliat pentru plafonare.

Jucariile sexuale pot ajuta o relatie sau o pot strica generand conflicte insa totul depinde de natura comunicarii si a deschiderii fiecarei persoane. Unele studii au dovedit faptulc a cu cat sunt mai pozitivi indivizii in relatie cu atat interactiunile cu partenerul sau partenera vor fi mai bune si dorintele vor fi evaluate mult mai relaxat astfel incat ambii sa fie multumiti.
Pentru utilizarea jucariilos sexuale comunicarea este cel mai bun mod de a determina daca acestea pot sau un sa fie introduse in dormitor. Este important ca amandoi partenerii sa isi dea acordul pentru folosirea jucariilor sexuale altfel unul dintre ei va percepe totul ca pe un abuz ceea ce nu este de dorit.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Machiaj de mireasa 2019 - recomandari de la make-up artisti

Inceputul anului este, de regula, perioada in care afli propunerile care vor fi in tendinte in anul in curs in materie de moda, design si bineinteles machiaj, de la designeri si make-up artisti. Pentru ca nu mai este mult timp pana vom intra in sezonul nuntilor, iar miresele