Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

infidelitatea

Semnele infidelitatii

Chiar daca e vorba  „numai” de o aventura de o noapte sau de o relatie neoficiala de lunga durata, problema infidelitatii partenerului ne-a macinat dintotdeauna si toate am incercat, prin diverse metode, mai mult sau mai putin ortodoxe, sa descoperim aventurile partenerului.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Dragoste... ca in prima zi

Viata dumneavoastra de cuplu ajunge uneori sa nu mai fie atat de plina de armonie si fara batai de cap. Nu-i asa ca ar fi pacat sa uitam de sentimentele de la inceputul unei relatii de dragoste?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

cupluvesel

Barbatul ideal

Ce cauta o femeie inteligenta, frumoasa si interesanta ca tine inca singura? Stiu, astepti barbatul ideal, acela care va corespunde tuturor asteptarilor tale, care te va implini ca femeie, care iti va ghici toate gandurile si pe care il vei recunoaste din prima clipa...Oare?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

sex in cuplu

Despre sex

Vremurile se schimba si odata cu ele suntem obligati sa facem si noi aceeasi mutare, sa ne adaptam.Cu toate ca in mintea noastra se desfasoara frecvent cele mai "hot" scenarii in materie de sex, odata ajunsi in dormitor ne surprindem urmand aceleasi tipare invechite, traditionale.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Pagina: Prima Precedenta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cele mai ciudate 10 superstitii legate de inelul de logodna si de cererea in casatorie

Nunta este evenimentul in jurul caruia circula tot felul de suprstitii, care mai de care mai ciudate sau mai amuzante. Stiai oare ca exista o multime de superstitii legate si de inelul de logodna, sau chiar de cererea in casatorie? Verifica lista de mai jos si vezi care sunt cele mai ciudate dintre ele!