Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

dragostea este oarba

Nevoia de a iubi sau sau dragostea ca proces de autosugestie

Iubirea reprezinta una din nevoile de baza ale omului evoluat. E sentimentul care te ridica deasupra mizeriilor de zi cu zi, te inspira, te apropie de divinitate, iti da forta si curaj, te face mai om. Fiecare tanjeste in sinea lui dupa dragoste: unii simt ca e mai important sa iubeasca, altii sa se simta iubiti...

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

copil adeziv

Sindromul "copilului-adeziv" in cuplu

Unele cupluri care trec printr-o criza puternica gasesc de cuviinta ca aducerea pe lume a unui copil ar putea constitui calea de iesire din impas. Acesta este asa numitul sindrom al copilului-adeziv. Dar oare chiar functioneaza aceasta solutie?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

infidelitatea

Semnele infidelitatii

Chiar daca e vorba  „numai” de o aventura de o noapte sau de o relatie neoficiala de lunga durata, problema infidelitatii partenerului ne-a macinat dintotdeauna si toate am incercat, prin diverse metode, mai mult sau mai putin ortodoxe, sa descoperim aventurile partenerului.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Dragoste... ca in prima zi

Viata dumneavoastra de cuplu ajunge uneori sa nu mai fie atat de plina de armonie si fara batai de cap. Nu-i asa ca ar fi pacat sa uitam de sentimentele de la inceputul unei relatii de dragoste?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

cupluvesel

Barbatul ideal

Ce cauta o femeie inteligenta, frumoasa si interesanta ca tine inca singura? Stiu, astepti barbatul ideal, acela care va corespunde tuturor asteptarilor tale, care te va implini ca femeie, care iti va ghici toate gandurile si pe care il vei recunoaste din prima clipa...Oare?

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

sex in cuplu

Despre sex

Vremurile se schimba si odata cu ele suntem obligati sa facem si noi aceeasi mutare, sa ne adaptam.Cu toate ca in mintea noastra se desfasoara frecvent cele mai "hot" scenarii in materie de sex, odata ajunsi in dormitor ne surprindem urmand aceleasi tipare invechite, traditionale.

  Comentarii: 0   |    Trimite unei prietene

Pagina: Prima Precedenta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...