Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi

Publicat: 04.02.2011

retete montignac cu pui, piept de pui , usturoi
Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Montignac foarte rapida si absolut delicioasa. Aceasta reteta Montiganc este ideala pentru o cina usoara, cu o salata de legume alaturi.

Pui picant Montignac in sos de usturoi: Ingrediente:
- un piept de pui
- cateva linguri de smantana
- o lingura de pasta de ardei (paprika)
- sare, piper, boia de ardei dulce si ardei iute
- cimbru, oregano
- coriandru macinat

Cum se face reteta de pui picant Montignac in sos de usturoi
Se taie pieptul de pui in felii subtiri. Marinati-l in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu usturoiul zdrobit
Incalziti o tigaie si infierbantati-o bine. Puneti feliile de piept de pui, condimentati usor, apoi adaugaţi pasta de boia de ardei.
Presarati ierburile aromatice si lasati pieptul de pui sa se faca in sos propriu.
Este gata in aproximativ 10 minute. Adaugati smantana si lasati pe foc inca un minut.
Se serveste fierbinte, cu o salata de legume. 
 
Pentru cei care nu tin dieta Montignac, se poate manca cu garnitura de orez sau piure de cartofi fierbinte.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Salata de vinete turceasca Montignac

Salata de vinete este foarte apreciata de multe...

Tu faci diferenta!

O data imi vorbeste, o data ma ignora. Oare ma place?

"Am 16 ani si nu stiu ce sa fac in legatur...

Tu faci diferenta!

Nu stiu cum sa scap de purici!

Marcela ne intreaba:Catelul meu are purici si n...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa nu ai picioare umflate a doua zi dupa nunta

Nunta este un eveniment la care orice fata viseaza inca din copilarie. Rochia alba impresionanta, machiajul perfect, coafura impecabila, iubirea vietii la brat, familia si prietenii, ce ai mai putea sa iti doresti pentru o nunta perfecta?