Va aflati in:

Articole / Sanatate

Cea mai populara operatie estetica este augmentarea sanilor

Publicat: 16.08.2018

preturi operatii estetice, preturi augmentare mamara, preturi marire sani, preturi  chirurgie estetica

Chirurgia estetică, ramură a chirurgiei plastice, a câștigat în ultimele decade o simpatie și un interes extraordinar din partea celor care doresc o înfățișare nouă, mai tânără și mai atractivă. Este un domeniu cu o dezvoltare extrem de dinamică, în care progresele tehnice operatorii au dat un impuls perfecționării intrumentarului și aparaturii chirurgicale și deși bisturiul, pensa și foarfecele formează încă intrumentarul de bază al unei operații, acesta s-a îmbogățit cu o aparatură nouă, de mare finețe.

Cea mai populară operație estetică este augmentarea sânilor
Mărirea sânilor nu mai este de mult un subiect tabu. În clinicile private de chirurgie estetică și plastică, tot mai mulți doctori se confruntă cu cereri de augmentare a sânilor având ca primă motivație mărimea, pacientele neluând în considerare structura și proporțiile organismului. De cele mai multe ori natura nu greșește, însă există un număr considerabil de femei care, complexate de mărimea sau aspectul sânilor lor, apelează la bisturiu încă de dinaintea primei sarcini. Complexele feminine legate de mărimea redusă a bustului și-au găsit soluționarea prin intervenția de augmentare a sânilor, aceasta fiind cea mai răspândită operație estetică la nivel global.

Prima operație de augmentare a sânilor cu implanturi de silicon a avut loc acum 50 de ani, iar pacienta, mamă a șase copii, mergea la spital pentru îndepărtarea unui tatuaj din zona pieptului. Acolo, a fost întrebată dacă este de acord să se ofere voluntară pentru prima operație de mărire a sânilor prin implanturi cu silicon și astfel a trecut într-o oră de la cupa B la cupa C.
În România, prima operație de mărire a sânilor a avut loc în 1996, iar medicul practicant comandase implanturile de silicon din Franța.

Care sunt trend-urile în materie de mărire a sânilor?
Între anii 1990-2000, pacientele își doreau sâni foarte mari, chiar dacă nu erau proporționali cu dimensiunile corpului lor. Pe măsură ce implanturile de silicon nu au mai fost un subiect tabu, pacientele s-au orientat spre mărimi moderate, punând mai mult accent pe formă decât pe mărime.
O metodă nouă de mărire a sânilor o reprezintă și augmentarea sânilor cu grăsime proprie, însă cu rezultate nu atât de rapide precum intervenția chirurgicală cu implanturi de silicon. Numită și lipofilling mamar, această procedură este una nouă în era chirurgiei estetice și reconstructive.
Care sunt avantajele augmentării sânilor cu grăsime proprie?
- recuperarea se realizează foarte repede și durerile sunt minimale
- procedură inofensivă prin asimiliarea facilă de către organism a grăsimii
- concomitent cu mărirea sânilor se efectuează și liposucția în zonele cu exces de grăsime.

Cât ne costă operația de mărire a sânilor?
Tarifele pentru procedura de augmentare a sânilor variază în funcție de notorietatea clinicii care oferă acest serviciu, a medicului care o practică și a modalității prin care se realizează intervenția: cu implant mamar sau cu grăsime proprie.
Mediprice.ro vine pe piața din România cu o platformă medicală online de comparare pentru prețuri servicii medicale și a serviciilor practicate de diferite clinici de chirurgie estetică. Cu o simplă căutare în bara de search, platforma Mediprice generează un raport al clinicilor din baza de date care practică serviciul medical căutat, astfel că viitorul pacient poate avea acces și la informații despre clinică, despre medicul ce va efectua operația, cât și costul acesteia, fiind mult mai bine pregătit pentru luarea unei decizii.
În concluzie, augmentarea sânilor rămâne cea mai populară operație estetică a zilelor noastre, indiferent de modalitatea de realizare a acesteia. Piața clinicilor private care practică această intervenție abundă de oferte, iar motivația pacientelor nu ține doar de dorința de a avea sâni fermi, ci și de o investiție pe termen lung în imaginea personală, aspect ce poate fi de folos în schimbarea atitudinii oricărei femei.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Sanatate

Fumatul, dependenta de nicotina

Fiecare adolescent stă la un moment dat &i...

Sanatate

Cum sa te protejezi de alergiile toamnei

Toamna și-a intrat bine în drepturi ...

Celebs & Style

Meryl Streep pe coperta Vogue

Cu doua premii Oscar (si nu mai putin de 16 no...

Psihologie

Cum sa tii depresia sub control

Depresia este boala lumii modene, prea putin in...

Psihologie

De ce ne imbolnavim

Pentru ca vorbim de evolutia spirituala, pentru...

Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Ce trebuie sa faca un fotograf pentru a face poze de nunta uimitoare

Nunta este una dintre zilele cele mai importante din viata unui cuplu. Atunci cand fotografiezi o astfel de ocazie, trebuie sa retii ca mirii au incredere in tine. Ei se asteapta ca tu sa imortalizezi momentele frumoase, dar in acelasi timp sa ai grija ca ei sa arate cat se poate de bine.