Va aflati in:

Articole / Societate

Ce daruri sa duci gazdelor daca esti invitat la masa de Craciun

Publicat: 14.12.2017

Ce daruri sa duci gazdelor daca esti invitat la masa de Craciun
Dacă în ziua de Crăciun ești invitat la masă acasă la ai tăi sau la prieteni, nu poți merge cu mâna goală, mai ales cu așa o ocazie. În afară de faptul că nu e elegant să fii musafir și să nu aduci niciun dar, această sărbătoare este asociată cu Moș Crăciun, care, știm cu toții, vine încărcat cu cadouri. Tu nu trebuie să ajungi la ușa gazdei cu un sac plin, însă nu ar strica să ai ceva pentru ea sau familia acesteia. Deși ar părea ușor la prima vedere, nu e chiar floare la ureche să găsești ceva cu care să nu dai greș, când cauți darul perfect pentru o vizită. Când te pierzi printre rafturile magazinelor, parcă nu mai ești sigur pe ce vrei să iei, așa că am pregătit pentru tine trei sugestii pentru un cadou ideal, atunci când mergi de Crăciun la cineva drag acasă.

Un set de ceai
Chiar dacă gazdele nu sunt pasionate de fructele și plantele din care ies ceaiuri delicioase, un set care conține un ceainic și câteva cești drăguțe nu au cum să nu te scoată din impas, atunci când nu știi ce să cumperi. Oricine consumă, la un moment dat, un ceai, indiferent că vrea să se energizeze, sau că preferă să își încheie o zi grea de muncă meditând cu o cană caldă în mână. Dacă vrei, le poți cumpăra și una sau două ceaiuri, în funcție de ce știi că le place. Poți opta pentru fructe de pădure, scorțișoară, ghimbir sau lămâie, adică aromele de sezon.

Un obiect de decor
Un obiect pe care gazda îl va putea ține în sufragerie sau în dormitor și care îi va aminti mereu de tine este foarte potrivit pentru un cadou pe care să îl oferi atunci când mergi în vizită la cineva în ziua de Crăciun. O coroniță de brad frumos ornată, pe care să o poată pune la pe ușa de la apartament este, din nou, o idee bună. La fel de utilă ar putea deveni o vază, pentru că mai toată lumea oferă flori, dar foarte puțini se gândesc la faptul că, cel mai probabil, cea care le primește nu are unde să le pună în apă. Chiar și un album foto inedit ar fi indicat să duci. Vei ști că de fiecare dată când cei cărora le-ai dăruit albumul vor vrea să se uite de poze ăși vor aminti cu drag de tine.

O sticlă de vin
Ultima salvare, atunci când nu știi ce să cumperi înainte să ajungi într-o vizită, rămâne clasica sticlă de vin. Cel mai probabil, îi cunoști pe cei la care urmează să te așezi la masă, așa că le cunoști gusturile în materie de mâncare sau măcar știi ce veți servi dinainte. Astfel, vei ști ce vin se cade să cumperi. Dacă veți mânca preparate din carne, o sticlă de vin roșu sec sau demisec va fi ideală. Dacă se mănâncă pește sau brânzeturi, e mai potrivit un vin alb demisec, dar ca să nu dai greș, cumpără un rose.

În afară de cadou, nu uita să iei cu tine un zâmbet larg, atunci când mergi la masa de Crăciun în
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Schimbarea la Fata a Domnului

Schimbarea la Fata a Domnului este sarbatorita ...

Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015

Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Kean...

Produse

Trachisept

Toata grija pentru gatul tau! De la natura, Tra...

Produse

Incaltaminte cu stil de la Ilustil

Cand vine vorba despre incaltaminte, sunt o ma...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa iti ceri iubita in casatorie in Ajunul Craciunului

Ajunul Craciunului e un moment pentru oameni sa primeasca cadouri care nu sunt foarte romantice. Cu toate acestea, pentru altii care traiesc povesti de dragoste, Ajunul Craciunului poate fi romantic. Daca vrei sa iti ceri de sotie iubita de Sarbatori, atunci trebuie sa citesti acest material.