Va aflati in:

Articole / Societate

Cum sa iti transformi telefonul intr-un prieten mai bun

Publicat: 02.06.2015

gadget, aplicatii pentru telefon, aplicatii pentru mobile, trepied pentru telefon, suport telefon pentru bicicleta, aplicatii prelucrare imagini, aplicatii pentru smartphone, programe foto pentru telefon, accesorii pentru smartphone, accesorii pentru telefon


Nu trebuie să fii o fană înfocată a tehnologiei ca să îţi dai seama că telefonul pe care îl foloseşti pentru a-ţi suna prietenii şi pentru a intra pe Internet poate să fie un ajutor mult mai mare de atât. Îl poţi transforma într-o sursă de eficientizare a muncii sau chiar pentru a-ţi face timpul liber mult mai plăcut. Iată cum poţi să te bucuri mai mult de telefonul tău mobil:

Instalează-ţi aplicaţii care îţi organizează timpul

Task-urile de la birou s-au înmulţit peste măsură şi nu le mai poţi face faţă? Poate că ar trebui doar să le organizezi mai bine, iar o aplicaţie ce îţi contorizează timpul petrecut pentru fiecare atribuţie este un ajutor nemaipomenit. De asemenea, unele aplicaţii te pot anunţa şi când trebuie să faci ceva ce ai amânat de multă vreme, îţi aminteşte să trimiţi anumite e-mail-uri şi te ajută să îţi optimizezi considerabil munca.

Instalează-ţi mai multe aplicaţii pentru comunicare

Dacă ai prieteni pe care nu îi vezi atât de des, nu rata şansa de a restabili conexiunea cu ei cu ajutorul tehnologiei. Instalează-ţi diverse aplicaţii prin care poţi să îi vezi în timp real, să le trimiţi poze şi să ştii ce fac, deşi sunt la mare depărtare.

Foloseşte gadget-uri speciale pentru el

Există o mulţime de gadget-uri ce îţi pot îmbunătăţi experienţa ta cu un smartphone. Spre exemplu, poţi transforma telefonul într-o adevărată cameră foto profesionistă, dacă îi ataşezi un trepied. Astfel poţi surprinde diverse imagini minunate, greu de realizat fără o stabilitate mare a telefonului. Trepied, dar şi suport de telefon pentru bicicletă, spre exemplu, poţi găsi pe cartuseria.ro.

Instalează-ţi aplicaţii pentru prelucrarea imaginilor

Dacă eşti pasionată de fotografie, poţi să instalezi mai multe aplicaţii ce aplică filtre pozelor tale, astfel încât să arate din ce în ce mai bine. Este o activitate relaxantă, din care poţi descoperi noi pasiuni!

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Cum sa fii la moda si sa rupi gura prostilor

Ete, na! Ce, vi se pare greu? Nu e greu. Trebu...

Societate

Confidentialiatea si legalitatea activitatii de videochat

Videochatul este o alegere pentru foarte multe ...

Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Michael Clarke Duncan, starul din filme precum...

Calatorii si Vacante

Muntenegru

Muntenegru, stat in sudul Europei cu o populati...

Calatorii si Vacante

Cuba

Cuba este cea mai mare insula din Caraibe, fiin...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi importante daca ai decis sa iti organizezi singura nunta

Cea mai frumoasa zi din viata unei femei este si evenimentul cel mai greu de organizat, pentru ca trebuie sa intruneasca atatea detalii importante. Poate parea coplesitor sa pui la punct fiecare aspect al serii in care petreci alaturi de cei dragi casatoria, insa daca nu vrei sa apelezi la un organizator cu experienta, nu iti face griji, vei putea face singura tot ce tine de...