Va aflati in:

Articole / Societate

Pare absurd, dar poti sa cunosti un om dupa scaunele pe care le are in casa

Publicat: 07.07.2017

Pare absurd, dar poti sa cunosti un om dupa scaunele pe care le are in casa
Oamenii care se viziteaza mult se cunosc mult mai bine. Este un fapt dovedit absolut de fiecare data, deoarece musafirii sunt surprinsi uneori in pijamale, alteori trec printr-o situatie casnica si pot fi cunoscuti dupa cum se comporta daca sunt surprinsi in fapt, iar altii pot fi observati cum se complac intr-o stare de relativa mizerie prin casa.

Insa o persoana mai poate fi “citita” dupa scaunele pe care le are si pe care te invita sa iei loc atunci cand ii faci o vizita, planificata sau inopinata. Nu intotdeauna, scaunele sunt in cea mai buna conditie, nu intotdeauna sunt potrivite pentru a gazdui musafiri. Nu de fiecare data sunt destule. Uneori sunt scaune noi si confortabile, frumos colorate dar si frumos gandite, intretinute in mod responsabil si folosite cu bucurie.

Expresia “om cu scaun la cap” nu este valabila, un scaun este facut pentru sezut si spate, si daca indeplineste aceste doua dorinte, nimic nu poate fi mai placut pentru tine, musafirul, cat si pentru gazda.

Judeca omul dupa scaunele la care iti ofera acces
Oamenii orgoliosi, egoisti sau indiferenti vor tine cont sa stea ei pe scaunul confortabil pe care oricum stau zi de zi si sa te invite pe tine sa stai pe orice alt scaun, indiferent daca scartaie sau pur si simplu este prea mic pentru tine sau n-are nici urma de spatar.

Oricum, este mai bine ca cineva sa aiba scaune pe care sa te invite sa stai decat sa aiba scaune doar pentru biroul de calculator sau doar pentru bucatarie. O casa fara scaune obliga atat pe locuitorii ei cat si pe musafiri sa foloseasca doar canapeaua sau fotoliul sau poate chiar patul din dormitor.

Sa ajungi direct in dormitorul gazdei fara sa ii vezi livingul este putin deplasat, nu-i asa? Putin deplasat si intr-o masura mai mare, incomod. Dormitorul se presupune a fi camera in care au acces doar cele mai apropiate prietene, fiind locul in care pot sa se faca comode si sa urmareasca filme romantice sau seriale specifice lor chiar in pijamale.

Scaune pentru fumatori si non-fumatori?
Barbatii nu au ce cauta in dornitorul altor barbati, nici in bucatarie nu prea (decat daca bucataria este folosita drept fumoar). In rest, barbatii sunt invitati sa pofteasca in living, sa stea pe canapea sau pe scaun, daca asa se doreste, si chiar sa iasa pe balcon (balconul fiind cel de-al doilea fumoar).

Femeile fumatoare au amenajat un loc dragut pe balcon pentru prietenele lor fumatoare, cu doua scaune superbe. Acestea nu se simt in largul lor fumand in bucatarie, pe acele scaune fara personalizare.
 
Concluzii... preliminare
Dupa cum observi, forma si tipul scaunelor, precum si modalitatea de folosire a acestora de catre gazde, pot da destule indicii despre o femeie sau un barbat. Unde e un scaun inseamna ca este si loc de stat. Care este scaunul pregatit pentru tine, de asemenea, este un indiciu asupra parerii acestui om despre tine. Totusi, este bine sa fii atent si la alti factori, intrucat uneori exista riscul ca scaunele sa nu fie alese sau asezate de persoana in cauza, ci de partenerul/partenera de viata a acestuia.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Robert Pattinson, imaginea Dior

Robert Pattinson, iubitul actor de cinema brit...

Psihologie

5 obiceiuri ale prostilor pe care oamenii inteligenti nu le au

Lumea noastra este populata de tot felul de oam...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi importante daca ai decis sa iti organizezi singura nunta

Cea mai frumoasa zi din viata unei femei este si evenimentul cel mai greu de organizat, pentru ca trebuie sa intruneasca atatea detalii importante. Poate parea coplesitor sa pui la punct fiecare aspect al serii in care petreci alaturi de cei dragi casatoria, insa daca nu vrei sa apelezi la un organizator cu experienta, nu iti face griji, vei putea face singura tot ce tine de...