Va aflati in:

Articole / Societate

Parfumurile si caracterul femeilor

Publicat: 16.09.2009

Parfumurile si caracterul femeilorPoate ca nu stiai insa se spune ca parfumul ar dezvalui foarte multe lucruri interesante despre caracterul celei care il foloseste. Cel putin la aceasta concluzie au ajuns cercetatorii israelieni, in urma unor studii. In opinia lor, determinanta nu este insa marca, ci culoarea parfumului pe care il folosim. De exemplu, acelora dintre noi carora le plac parfumurile de culoare roz sunt in cautarea marii iubiri. Si se spune despre ele ca in adancul inimii au ramas inca copii, ba chiar ca ar fi putin naive. Cu toate acestea, femeile carora le plac parfumurile de culoare roz sunt considerate sexy. Apoi vine randul celor care prefera parfumurile de culoare aurie despre care se zice ca ar fi persoane calde si sensibile. In momentul in care o femeie care iubeste parfumurile in nuante aurii intra intr-o incapere, majoritatea privirilor se vor intoarce spre ea. Tot acestor femei le place sa fie cucerite.
Despre acelea dintre noi care prefera parfumurile incolore se spune ca sunt, in general, serioase si simple si ca nu prea au simtul umorului. Parfumurile albastre arata ca cele care le folosesc sunt mari iubitoare ale libertatii. Pentru ele, curatenia, atat fizica cat si cea spirituala, sunt extrem de importante. Apoi vine randul celor care aleg parfumurile de culoare verde despre care se spune ca sunt innebunite dupa excursii si sunt persoane extrem de linistite. Ele iubesc natura, se relaxeaza foarte usor si sunt foarte sociabile.
Cele mai intalnite parfumuri sunt cele cu arome florale, pentru ca au ca ingrediente primare derivate din flori, cum sunt iasomia, trandafirul, violeta, garoafa, floarea de portocal, gardenia, ylang-ylang, etc.
Femeile care prefera parfumurile cu arome dulcege, florale sunt in adancul inimii foarte sensibile, chiar daca nu o arata.
Femeile cu un caracter temerar si impetuos aleg parfumurile tip buchet floral, amestecuri armonioase si echilibrate de note florale, fie parfumurile cu misros floral-fresh, care se regasesc in marcile Bvlgari, Chanel 19 si care au o nota mai vie.
Preferatele suratelor noastre posesoare de caractere puternice, femei sigure pe ele si care prefera sa aiba intordeauna ultimul cuvant si sa detina controlul sunt parfumurile cu note lemnoase. Acestora le sunt mai potrivite notele de santal, lavanda, dar cu accente de cimbru, de rosmarin sau de salvie.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Frigul - motiv de bucurie?

Sperăm că valurile de frig succesive ...

Celebs & Style

Drew Barrymore va reunta la actorie

Drew Barrymore va reunta la actorie pentru o p...

Animale de companie

Otravirea si intoxicatia la caini si pisici

Cateii si piscutele noastre nu au intotdeauna ...

Animale de companie

Boli de ficat la caini si catei: Simptome

Ficatul are unele dintre functiile cele mai com...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa te casatoresti? Iata cum decizi ce bauturi alcoolice sa servesti invitatilor!

Nuntile romanesti presupun intotdeauna mancare multa, dar mai ales bauturi alcoolice care sa dea tonul distractiei si sa mentina atmosfera pana dimineata. Pana aici, totul simplu. In fapt, multe cupluri intampina dificultati in a se decide ce nu trebuie sa lipseasca din bar.