Va aflati in:

Articole / Societate

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (1)
Florin - 23/08/2015

Am intilnit asemenea cazuri. Am gasit un (SIC!) catea pe strada si l-am castrat-o sa nu mai aiba urmasi ! Sincer asa a fost, am gasit-o, ferchezuit-o la organe si acum e o mindrete . Cu asa zisii "copii transexuali", ma cutremur de astfel de afirmatii si prelegeri pro transexualitate. Unu: ce discernamint poate avea un copil la o virsta atit de frageda? Doi: presupun ca acei parinti sunt credinciosi, nu atei ca mine, cum pot permite ca "un" sau o "tinc", sa-l acuze pe creator ca a gresit ! O fi fost sub vreo euforie bahica Celestul cind a dat verde si astfel de progenituri au pasit pe calea vietii. Ridem, glumim , dar poarca-i mort in cotet. Exact cum nu ne putem alege parintii sau numele pana la o varsta, nu putem sa ne alegem sexul. In imbulzeala cromozomica care are loc in momentul copulatiei se produce minunea si din acel moment ni se da ca dar sexul. Nu din creierase siderate de mindrete de copii ce acuza ca puta-i pasarica si invers. Oare nu ar dori sa inceapa betia, viata sexuala, droguri , din prima zi de viata?. Daca natura nu-i denaturata, hai s-o denaturam noi !

Societate

Obiceiuri si credinte de Sfantul Dumitru

Sfantul Dumitru Izvoratorul de Mir este sarbato...

Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Michael Clarke Duncan, starul din filme precum...

Fitness

Alergare vs mersul pe jos: Care este cea mai buna alegere?

Cand vine vorba de mersul pe jos sau de a alerg...

Fitness

Care este ora potrivita pentru fitness?

Stii care este cea mai potrivita perioada a zil...

Newsletter elady

Coafuri de mireasa 2019

Trendurile in materie de coafuri de mireasa 2019 impun modele de frizuri destinate mireselor cu par lung. In moda 2019 de poarta foarte mult coafurile de mireasa romantice, cu accente fine, dar si flower-power, miresele purtand in par flori. Vezi cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019!

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Cum sa-ti alegi fotograful de nunta in doar cativa pasi simpli

Ziua nuntii este extrem de importanta pentru cei care urmeaza sa isi uneasca destinele cu entuziasm pentru restul vietii. Cu aceasta ocazie, cu siguranta isi doresc sa beneficieze de cele mai bune servicii, astfel incat peste ani sa poata privi cu drag fotografiile. Pentru a-si alege un fotograf profesionist nunta, este bine ca tinerii sa tina cont de sfaturile de mai jos!