Va aflati in:

Articole / Animale de companie

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (2)
Catalin - 07/12/2016

Buna ziua, Am o femela Cane Corso in varsta de 6 ani care a inceput sa slabeasca si sa refuze hrana. Am fost cu ea la un control unde la ecograf mi s.a spus ca are pete pe ficat, temperatura 39. I s.a administrat vitamine, antiinflamator si antibiotic toate injectabile apoi intr.o ora a inceput sa manance si 2 zile a mancat regulat. Ieri a refuzat mancare si am zis sa merg cu ea la un control intr.un cabinet mai dotat unde astazi in urma testelor a rezultat o infectie majora la uter si a fost operata imediat. Dupa operatie mi s.a dat o veste si mai proasta. In timpul operatiei au vazut ca ficatul este plin e pete de cancer. Credeti ca are sanse sa scape? Desi nu am fost eu acolo am inteles de la un membtru al familiei ca as putea sa ii fac un tratament de 10 sedinte (nu retin exact tratamentul) dar ca nu il garanteaza nimic...care sunt sansele?

eLady.ro - 07/12/2016

Cel mai bine ar fi sa mergeti cu catelusa la Facultatea de Medicina Veterinara, sa o vada un profesor. Din pacate nu avem cum sa va dam un prognostic - catelul trebuie sa fie vazut de catre un specialist si altii mai buni decat profesori universitari care ii invata pe altii meserie nu exista. Multa sanatate catelusei!

Animale de companie

De ce salvarea unui caine inseamna salvarea sanatatii tale

De la creara unei legaturi de neinchipuit cu pr...

Celebs & Style

Aretha Franklin s-a stins la varsta de 76 de ani

Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani...

Mirese si Nunti

Buchetul de mireasa

Pentru o mireasa care vrea sa detina controlul,...

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinu...

In forum despre Animale de companie
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara