Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (2)
Daniela - 27/06/2017

Dacă un bărbat și-a iubit - cu adevărat - soția, atunci doliul nu va fi atât de covîrșitor pe cât spui tu aici... Paradoxal, când doi au avut o viață bună, împlinită, împreună, cel care rămâne nu va suferi atât de mult... Doliul ca vinovăție vine asupra bărbatului care nu ș-a purtat tocmai bine cu soția... Nu e numai părerea psihologilor! Viața însăși arată asta. Mai citește, mai trăiește!

Diana - 27/06/2017

Doamna Daniela, nu stiu de pe ce planeta veniti dumneavoastra, dar pe asta de traim noi, netotii astia cu bun-simt, moartea tragica, inainte de vreme, a unuia dintre soti (mai ales cind au avut o viata frumoasa impreuna) este un motiv pe deplin justificat de durere si doliu. De aceea moartea sotului/sotiei este motiv de top in declansarea DEPRESIILOR CRONICE. Iar indemnul de a trai adesat mie ca sa sa pot vorbi despre acest subiect inseamna ca trebuie sa imi moara sotul e o dovada absoluta de... stiti dumneavoastra ce. Dragostea este mai presus de orgasm pentru orice femeie sau barbat care au capetele pe umeri. Pentru femele si masculi conteaza doar climaxul. Mai cititi dumneavoastra, ca aveti multe de recuperat.

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...