Sunteti in categorie: Relatii & Sex

De Craciun spune-i ca il iubesti

 De Craciun spune-i ca il iubesti
Simti ca nu mai poti trai fara el, ca reprezinta tot ceea ce iti doresti de la viata si ca impreuna puteti realiza orice, dar nu ai curajul sa i-o spui? Craciunul poate fi ocazia perfecta pentru a-i destainui adevaratele sentimente.
Ia-ti inima in dinti si spune-i sa il iubesti; il vei lua prin surprindere si daca iti impartaseste aceleasi sentimente te va strange in brate si saruta pana te va lasa fara aer.

Este un pas inainte spre inchegarea unei relatii. Iti deschizi sufletul in fata sa si, cu siguranta, va aprecia acest lucru, poate mai mult ca oricand.

Perioada sarbatorilor aduce liniste si fericire tuturor. Este o perioada de relaxare si de petrecere a timpului intr-un mod foarte placut, alaturi de cei dragi. Tocmai de aceea este perioada perfecta pentru a-i spune prima data "te iubesc" dar si, de ce nu, pentru o cerere in casatorie. Totul este posibil, mai ales daca la mijloc exista dragoste.

Pentru a fi cat mai impresionat, pregateste un cadru romantic cu lumanari parfumate si voi doi in jurul bradului sau ia-l prin surprindere total. Cand va certati spune-i ceva de genul: "Tu chiar nu vezi ca te iubesc si ca vreau sa fiu cu tine?", sigur va da roade. Mai precis il vei lasa cu gura cascata...

Fie ca veti sarbatori Craciunul in doi, cu familia lui sau cu prietenii, cel mai important este faptul ca veti fi impreuna si ca apropiatii vostri vor vedea cat de mult va iubiti chiar daca nu sunteti de mult timp impreuna.

O alta varianta prin care poti sa-ti exprimi sentimentele ar fi chiar de Craciun, cand il tragi usurel sub o crenguta de vasc ca sa-i furi un sarut. Atunci, sopteste-i usor la ureche "Tot ce vreau de Craciun esti tu" sau "Te vreau langa mine... Te iubesc!".

Intr-o atmosfera romantica se vor aprinde fiorii dragostei si ai pasiunii; mai mult ca sigur veti fi foarte fericiti, iar Craciunul acesta nu-l veti putea uita niciodata.

 

Sursa: De Craciun spune-i ca il iubesti