Sunteti in categorie: Regim si Diete

Cum sa combati celulita

slabireNe-am saturat cu toate de atatea sarmalute, carnati si cozonaci. Bucatele acestea romanesti sunt gustoase, dar ingrasa rau … si aici chiar nu merge “cui pe cui se scoate”. Dupa o dieta hipercalorica romaneasca e timpul sa te redresezi tinand cont de cateva idei cu rezultate rapide si sanatoase care sunt la indemana oricui. Cat despre sanatate, ea e maxima doar daca stim sa facem cele mai inteligente alegeri!

Si pentru ca sanatatea iradiaza in privire, atitudine si intelect, ai grija sa fii mereu in forma fizica si psihica. Nu te lasa invinsa de comoditate. Lupta pentru a fi frumoasa, sanatoasa, desteapta si cu o silueta impecabila!

Principala cauza a kilogramelor in plus si aparitiei celulitei este portia din farfurie, care a devenit cu timpul foarte mare. E bine sa ne abtinem si sa redimensionam portia din farfurie si cantitatea alimentelor din ea, in mod real. Nu-ti interzice sa mananci prajitura la care ravnesti. Tot ce este interzis ne atrage. Daca ne simtim private de vreun aliment, pofta pentru acea mancare creste proportional. Asadar avem voie sa mancam de toate, numai ca in portii mici. Putina ordine si echilibru sunt de real ajutor in mentinerea greutatii. Alte atuuri sunt gandirea pozitiva, vointa si perseverenta. Ideea de cura de slabire care trebuie sa fie drastica e gresita. Propune-ti sa slabesti in pasi micuti pentru rezultate de durata!
In lupta cu slabitul, greutatea in plus nu este partea cea mai grea de lucrat. Deseori se confunda viteza de eliminare a kilogramelor cu eliminarea celulitei. Scaderea greutatii corpului nu duce neaparat la arderea grasimilor. Ba mai mult, dupa ce ne lasam de o dieta, kilogramele foarte rapid pierdute sunt primele care se depun din nou, in general la fel de repede pe cat au fost eliminate.

Este deci foarte important sa privim celulita sub un alt unghi: diminuarea/eliminarea celulitei si a grasimii stocate cu ajutorul tratamentelor corporale anticelulitice care vor duce in mod natural la scaderea in greutate a corpului, fara sa ne supunem unor regimuri violente si drastice. Aceste tratamentele corporale combinate cu miscare si o alimentatie sanatoasa te vor ajuta sa-ti recapeti starea de bine si in acelasi timp sa slabesti sanatos si armonios!
Si cum aceasta perioada a anului este cea mai propice pentru inceperea unui plan de infrumusetare corporala, incearca tratamente corporale anticelulitice profesionale (impachetari cu parafango, chocofango - ciocolata, parargil, fango, termosudatie), infrarosii, electrostimulare corporala, drenaj limfatic, topirea tesutului adipos, masaj de tonifiere, anticelulitic si de relaxare – toate oferite de salonul de slabire si remodelare corporala Ideal Contour. Specialistii din cadrul salonului iti ofera evaluarea corporala in mod gratuit si iti recomanda tratamentul cel mai potrivit pentru tine.

Nota: Inainte de a incepe orice fel de regim alimentar, consultati-va medicul.


Autor: Ramona Margarit
Salon de infrumusetare corporala Ideal Contour
Adresa: Bd. Gheorghe Sincai Nr. 13 Bl. 5 Sc. 1 Et. 1 Ap. 7, Interfon 7,
Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0729 789 606 ; 031 808 35 93


 

Sursa: Cum sa combati celulita