Sunteti in categorie: Moda

Tinute pentru Craciun

Tinute pentru Craciun,Tinute pentru Craciun, idei de Tinute pentru Craciun, cu ce ne imbracam de Craciun
Sarbatoarea Nasterii Domnului este un bun prilej de a ne intalni cu familia si prietenii, iar petrecerile cu aceasta ocazie fac deja parte din traditie. Cum momentul este unul deosebit, felul in care ne vom imbraca trebuie sa fie pe masura si stabilit cu suficient timp inainte pentru a evita alergatul prin magazinele supraaglomerate.

De aceea, in functie de locul si tipul reuniunii, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte. In primul rand, culorile, deja consacrate, pentru tinuta de Craciun sunt rosul si auriul.
Chiar daca in ultimii ani piata a fost invadata de costume de Mos Craciun si Craciunite, acestea nu sunt pe gustul tuturor si, in exces, pot fi chiar ridicole. Pentru a evita situatii jenante, cum ar fi o petrecere plina cu Mosi Craciuni, in varianta masculina si feminina, dar pentru a tine cont de spiritul sarbatorilor putem alege cel mult o caciulita de Mos sau una din variantele moderne, care nu sunt deloc putine, ale acesteia, precum diverse bentite sau chiar cornite de ren daca sunteti o fire mai jucausa.

Persoanele care, totusi, sunt mai sobre sau pur si simplu nu agreeaza astfel de outfitt-uri pot alege haine cu imprimeuri specifice acestei sarbatori. De exemplu, barbatii care vor merge la o petrecere mai pretentioasa, dar nu numai, pot alege o cravata cu Mosul, sau cu globulete, braduti, insa fara elemente care pot deveni foarte usor kitsch-uri precum luminite sau excese de elemente sclipitoare.

Doamnele pot alege cu usurinta o bluza cu imprimeuri tematice sau una cu putina blanita pe la extremitati, dar si accesorii speciale pentru aceasta ocazie, cum ar fi cerceii in forma de braduti, globulete, asortati cu un pandativ sau bratara pe masura.

Sau pentru o tinuta cu adevarat de sarbatoare nu ramane decat sa va puneti la lucru imaginatia confectionandu-va propriile haine!
Oricare ar fi alegerea voastra, nu pot decat sa va urez "Sarbatori fericite!".

 

Sursa: Tinute pentru Craciun