Sunteti in categorie: Frumusete

Masca impotriva caderii parului

Masca impotriva caderii parului, masti de par, cum sa nu imi cada parul, ce sa fac imi cade parul
Exista pe piata o multime de produse care promit accelerarea cresterii parului, dar sunt si o serie de retete naturiste si masti, ori suplimente nutritive care influenteaza cresterea sau limiteaza caderea parului. Lady.ro iti propune o reteta contra caderii parului care mai are un avantaj: folosita pentru cateva luni duce la intarirea radacinilor, reduce caderea parului si podoaba ta capilara va deveni mult mai sanatoasa, firele crescute fiind mult mai viguroase.

Masca impotriva caderii parului
Masca de par impotriva caderii excesive este extrem de usor de facut acasa si deloc scumpa. Iata de ce ingrediente ai nevoie:
1/3 ulei de ricin- se gaseste la orice la farmacie
1/3 alcool de 90 de grade (tot de la farmacie)
1/3 gaz lampant
Toate aceste substante sunt si ingredientele de baza ale solutiilor contra caderii parului care se gasesc in comert. Dar daca este preparata acasa, costurile ajung la vreun sfert din suma pe care ai da-o pe solutii daca le-ai cumpara din comert.

Cum se foloseste masca pentru reducerea caderii parului
Inainte de a ne spala pe cap, imbibam un tampon de vata sau un disc demachiant cu solutia pe care am obtinut-o prin amestecarea substantelor de mai sus.
Inainte de fiecare folosire se agita recipientul cu solutia, pentru omogenizarea amestecului.
Se freaca delicat radacina parului pentru cateva minute, dupa care se tine capul acoperit cu un prosop pentru 10-15 minute; dupa trecerea timpului, parul se spala in mod normal. Nu raman mirosuri neplacute dupa spalare.
Rezultatele apar intr-un rastimp de aproximativ o luna.
Citeste si Cauzele caderii parului

 

Sursa: Masca impotriva caderii parului